Stránka 10 z 11 PrvníPrvní 1234567891011 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 136 až 150 z 165

Téma: moneybookers mastercard

Zkus a uvidis, myslim ze nic horsiho, nez ze ti v krajnim pripade zablokuji MB se stat nemuze.

Jinak podle me by to melo jit, ale nezjistis to jinak nez kdyz to zkusis. Ja s ni parkrat platil v cr pres net (vetsinou za jidlo) a vzdy bez problemu, na druhou stranu treba u unibet s ni nezaplatis, protoze unibet uz neakceptuje MB a nemuzes to obejit tak, ze bys nezaplatil primo z MB uctu ale kartou navazanou na ten ucet -> tim chci hlavne rict, ze obchodnici nejak mohou rozlisovat, zda tu kartu vydala banka ci nekdo "jiny"..

to ze unibet uz neakceptuje MB, nijako nesuvisi s plabami mastercard

rozlisuju sa platby za tovar a sluzby VS quashi cash transakcie

ked sa plati tovar kartou poplatok je +-3%, ked sa plati quashi/ nabijanie uctov a kreditov poplatok je +-0,3%

EU ma regulovať poplatky kartou na 0,2%

- takže s MB mastercard sa neda vkladať to stavkovych ale platiť online za tovar sa dá
    Naposledy upravil sstealth; 03.11.2016 v 20:20.

bflmpsvz: ja nak zapomnel napsat ze tu kartu jako nemam a objednal bych si ji jen kvuli tomu (tak jestli to vubec s tim funguje), ale diky

sstealth: super, vyborne

Tou MC kartou se da platit vsude, vcetne Jizni ameriky, vcetne letenek atd, vybirat z bankomatu atd

Dokonce se s ni da platit i tam kde mi treba ted nevzali beznou MCkartu

Jen je na picu ze nejak skryte neustale zhorsuji tu exchange rate, byvali lepsi nez treba Caxton card na platby v cizich menach, ted uz jsou ty feecka tak strasny a navic si zakaznika Skrill vubec nepovazuje, ze prechazim do bezny banky co se tyce beznych nakupu ve statech, kde nemuzu stahnout ze skrillu zpetne kartou na bankovni ucet...
    Gambling feels like endless ejaculation

chtel bych si prosim na skrill pridat svou kartu od Ery (mastercard) a pta se me to:

Jak použijete malou částku nahranou na váš účet?
    -na nehazardni hry
    -na hazardni hry

ma odpoved na neco vliv nebo je to jen pro jejich informaci? diky
    -

Penize z overovaci platby max 3 EUR nepujdou poslat do sazkovky. Jiny vliv to nema.

trochu me to překvapilo, když jsem se přihlásil na svůj ERA účet a byla tam uvedena transakce rovna vkladu ze skrillu na 888poker. Na skrillu mam tez zaznamenaný vklad z ery a odeslani na 888poker v jedné operaci.
    Ten vklad na 888poker mirne presahl to co jsem mel na skrillu a chtelo to po me číslo z karty skrillu.
    Ono si to takhle umí vzít peníze z účtu/karty co mam na skrillu zparovany, když je tam málo penez?
    Zajímavý ještě je, ze mi na skrillu zustali prachy co nevím jak se tam vzaly
    -

uz asi 4 roky to takto funguje.... a na paypale tiez

a obchodnici majú Pay via Skrill a
    Pay via credit card (by skrill)
    poweredby_skrill_mastercard.gif

vyhoda bola žiadny upload money poplatok a ani limit

už nemám přítelkyni...
    V červenci mě přišel od Skrillu mail , že budou v září posílat nové MC karty.
    Chci se zeptat , jestli už někomu poštou přišla , příp. bych uvítal , až někomu přijde, aby to sem dal.
    Předem díky.

P.S. Přece jen ty karty neposílají doporučeně , a tak ji potřebuju trochu pohlídat.

Taky prisla dnes.

už nemám přítelkyni...
    2299 , Derek , diky za info

https://www.vstricnabanka.cz/klienti...svetluje-29883
    Chtel jsem vyzkouset vyber kartou Skrill nejakou castku v eurech (ucet v Eur),abych zjistil jake to bude mit poplatky (nebo treba bez poplatku).Obesel jsem cele letiste Ruzyne a nasel pouze 2 bankomaty kde bylo napsano vyber v Eurech,Usd a CZK.
    V jednom bylo nabizeno pouze CZK a dolary,druhy nabizel jenom CZK.Tak smula.
    Zkousel to nekdo?

Ahoj,

co vím, tak v Česku je (respektive byl) jeden jediný bankomat, který ti z EUR karty vydá EUR bankovky bez převodu - a to na letišti na terminálu 2 v odletové zóně po kontrole boarding pass.

Třeba po Praze jsou desítky bankomatů Euronet, které v sobě mají jak CZK tak EUR, ale jsou nastaveny tak, že výběr v EUR je možný jenom z účtu, který je vedený v JINÉ MĚNĚ NEŽ EUR (potvrzeno na [email protected]).

Z karty k CZK účtu vybereš CZK bez převodu nebo EUR s převodem.
    Z karty k USD účtu vybereš CZK nebo EUR (obojí s převodem).
    Z karty k EUR účtu vybereš jenom CZK (s převodem).

A samozřejmě ti to nabídne DCC (dynamic currency conversion), který musíš ne jednou, ale dvakrát odmítnout a to ještě docela neintuitivně, že nejdřív musíš kliknout na červené tlačítko ANO a hned pak to potvrdit zeleným tlačítkem na druhé straně obrazovky. Teoreticky by to šlo zmást třeba multikartou od Equa, ale Skrill je na EUR výběry v Česku momentálně nepoužitelný - jedině zahraničí. Možná, že se to do budoucna změní.

už nemám přítelkyni...
    Mam dotaz.
    Ted jsem se dival na svuj ucet u Skrillu a kdyz jsem si dal limity karty , tak se zobrazilo toto:

Limity karty
    Ke koupi aktuálně k dispozici: USD xxxx (10 zbývajících transakcí)
    Pro výběr hotovosti aktuálně k dispozici: USD xxx (5 zbývajících transakcí)

Nevite nekdo co znamena tech 10 resp. 5 zbyvajicich transakci v zavorce ?
    Mam pocit ze tam drive nic v zavorce uvedeno nebylo , jen ty max. castky pro platbu nebo vyber.
    Jedna se o obycejny ucet.

Podobná témata

1. moneybookers
    By bet_killer in forum Moneybookers
    Odpovědí: 132
    Poslední příspěvek: 11.01.2019, 06:22
  2. Moneybookers kod
    By eminems in forum Moneybookers
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 05.09.2012, 19:11

Pravidla přispívání