Editem jsem omylem přeoral.. zpět už psát nebudu.
Editem jsem omylem přeoral.. zpět už psát nebudu.
Naposledy upravil smiler; 24.02.2012 v 14:09.
ale pokud mas ucet na MB treba v Eurech a pozadas o kartu, kde je prednastavena CZK, tak platis jen jednu konverzi a to z EUR na CZK ... a na CZ ucet do banky neni vhodne posilat vetsi prachy z MB....t o radsi tu kartu pouziju na nakupy v obchodech, kde je limit 3000 E
To je hodně zajímavé. Já používám EUR v obou případech a rozhodně k žádné dvojité konverzi nedochází. Naposled jsem ve středu jsem vybíral 200 CZK a strhlo mi to 8.04 EUR.ale pokud mas ucet na MB treba v Eurech a pozadas o kartu, kde je prednastavena CZK, tak platis jen jednu konverzi a to z EUR na CZK
lubos2: U moneybookers lze mít kartu účtovanou v CZK? Tzv. pokud mám MB účet v CZK, tak můžu mít i kartu v CZK?
Čekal jsem, že tohle je neprůstřelný -Mike můžeš prosím rozvést tvou odpověď, asi si sedím na vedení. Máš EUR účet , vybral jsi 200 CZK a strhlo se ti 8.04EUR = cca 201 Kč?You can choose between 4 currencies (EUR, USD, GBP and PLN)
Já předchozí post psal ve smyslu CZK na MB a karta v EUR. Proto jsem byl domotán, pokud je to EUR na MB a karta v EUR, tak ok.
Naposledy upravil smiler; 24.02.2012 v 14:11.
Účet i kartu mám v EUR a při výběru 200 Kč se mi strhlo přesně 8.04 EUR.Mike můžeš prosím rozvést tvou odpověď, asi si sedím na vedení. Máš EUR účet , vybral jsi 200 CZK a strhlo se ti 8.04EUR = cca 201 Kč?
Jinak jak tady vznikl nějaký zmatek okolo měny karty a měny účtu, tak kartu lze mít zatím pouze v těch 4 měnách, jak píše smiler, tzn. výběr kartou z účtu vedeného v CZK se zatraceně prodraží.
ahoj, za jak dlouho po objednani prijde tato karta ?
Na kolik vyjde vyber v pripade ze je ucet v CZ?
Da se nekde vysledovat kurz za jaky bude vyber realizovan?
dik
Před měsícem jsem jí objednával. Asi za týden po objednání přišel obyčejný dopis s kartou a za dalších pět dní přišel obyč. dopis s PIN kódem.
Chtěl bych se zeptat jakou máte praktickou zkušenost, za jak dlouho po kartě přišel PIN, v dopise píšou, že je má člověk kontaktovat, když nepříjde další týden po kartě, čekám už dva týdny, respektive 12 pracovních dnů od toho, co mi přišla karta, ale nerad bych plašil zbytečně.. Díky za odpovědi
pin mi prisel asi 2dny po karte. Pockej do patku a pak jim napis.
ještě by mě zajímalo, co pak dělají, ale asi to posílají znova (?), což se mi právě nehodí, protože mi bude končit přeposílka a nemám čas jet to prodlužovat..
Chlapi, vyjadrite sa niekto kto ma VIPko u nich a kartu. Chcem sa vas spytat, je nejaka sanca vybojovat vacsie limity na tu kartu ? (vsade som videl iba 250€ v bankomatoch max) 250 mi pride na den malo, da sa to zdvihnut nejako? (Este nemam kartu ani vipko, ale zachvilu sa mi snad uz aj podari.)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |