na to neni jednoznacna odpoved, ale obecne to casu sebere strasne moc

ze zacatku je to jine, protoze hodne casu ti sebere sbirani informaci, premysleni, zkouseni, planovani a synchronizace s normalnim zivotem, protoze po jistej cas patrne budes muset vydelavat jeste normalne

potom zas budes videt vsechny ty prilezitosti a nebudes chtit vynechat nic

ja se dopracoval k tomu, ze samotne sazeni mi bere urcite ne vic jak 6 hod denne, ale na netu travim vic nez 2x takovou dobu s vecmi kolem sazeni i mimo sazeni... zkoumani sazkovek, novinek, tohle forum trebas taky..do toho klasicky netovy syndrom, ze zabrousis nekam jinam...

a to vubec neni vsechno, nejvetsi problem pro me je nasledujici:
mozek se ti nezastavi casto i kdyz vypnes comp a dokonce i kdyz spis - zda se mi jak o livku, tak o infrastrukture kolem; je to peklo, ale mozek si takhle neco utriduje... rano se pak probudis a prvni myslenka je na livko minule noci

skoda ze ahyde smazal ten svuj prispevek ohledne casu... sazeni je mnohem blizsi narocnosti k podnikani nez praci 9 to 17 - je to pravdepodobne tou absolutni zodpovednosti; sazeni te proste zmeni a jestli si myslis, ze sazeni jen tak vezmes a naroubujes na svuj zivot, tak je to omyl... v nejlepsim pripade se ti podari nejak naroubovat tvuj zivot na sazeni - behem sazeni nebo nejake podobne cinnosti napriklad neni mozne varit, protoze vsechno spalis, anebo jsi nesoustreden, nelze nikomu volat a jakykoliv rusivy element zpusobi vybuchy agrese; casto cekas na nejakou malickost, ktera otevrenou sazku zvrhne bud do pruseru nebo velke vyhry a pote, co se tak stane, at uz vyhrajes nebo prohrajes, tak potrebujes to cele rozdychavat..obvykle jak jinak nez dalsi sazkou

atd.

ja se snazim ted sazeni omezovat na ty nejvic profitabilni zalezitosti, ale je to porad marny, mozek jede dal