Pred 2 roky byl Franta prvni externi admin na tomhle foru, pred rokem ho to zaclo srat a ja mu rikal, ze klidne muze prestat byt, ze je to fuk a pouze externi cestna funkce a at se s tim netrapi. Frantu to ovsem stvalo mega dal. Opet jsem se v debate s nim mylil, protoze byt admin je opravdu pro nekoho v argumentaci na skodu a takhle je tedy FRANTUV nazor pro vsechny cistej, takze zkuste pratele argumentovat pripadne na nej, rad se necham odstavit. Jsem zvedav, co se zde jeste z lidske psychy nedovime.

Je pravda, ze kdybych zde neco psal, tak presne to, co psal Franta. Karas je moderator, takze je zaujatej; jeho pravnicka profese je jen zasterka a ve skutecnosti rejzuje z affilu s nami.

Vsem postizenym do Ceska preji hezky vecer, na tu krasnou zemi plnou lesu, vod a strani jsem v poslednim tydnu docela zmenil nazor. Koncentrovana psychopatie proste vytvari skutecny underground, ve kterem se dari tvorit jak myslenkove ocistny ohen, tak i napriklad MDMA, ktera jaksi funguje patym dnem v rade /narozdil od internetu na jizni polokouli/.