Kiri ty si asi taky dnes neměl svuj den co?Já utrpěl největší tenisovou prohru kariery,prohrál jsem dnes 9 jednotek a včera 5 ale takhle kyselej fakt nejsem
![]()
Ne kvůli auře orbiho,ale prostě proto že si to myslím zase nesouhlasím já s tebou v celým principu toho cos napsal.Ten rozdíl těhle stránek a stránek affilů je naprosto zásadní a to tenhle.Affili jsou dělaný proto,aby vydělávali prachy od návštěvníků,tohle je dobročinnost,zábava dobrá vůle.Prostě místo který by mělo pomáhat všem těm co se do toho lesa chtějí vydat.Říct jim nechod do paseky sportingbet,seberou ti tam premiovýho hřiba,když tam najdeš i jiný houby atd.A tahle stránka a její majitelé z toho nemají kromě dobrýho pocitu téměř nic.Můžeš mi věřit,že afili nevydělají vubec nic,prostě proto že jsou v plusu a není z toho ani na zaplacení admina.Taky dost dobře nechápu proč to dějají,zřejmě jen dobrej pocit.
Bavit se kdo kolik zruinoval rozpočtů rodin je podle mě totální blbost jak u affilu tak tady,každej je dospělej a zodpovídá za sebe.No a pravděpodobnost zruinování je snad menší když si to tady ten houbař přečte než když ne.
Co se týká orbiho,je strašnej rozdíl když člověka znáš osobně a když jen z netu.Já ho znám a přesně vím jak tyhle jeho výlevy myslí a směju se tomu.Je to dobrák co by se rozdal pro druhý a medialní obraz je naprosto jinej než skutečnost,navíc jsem někdy přispívá ve stavu po jeho experimentech s kombinací všech možných prostředků dopujícících šedou kůru mozkovou, což je i případ posledního příspěvku do tohodle vlákna.Vím to protože jsem s ním předtím mluvil na skype.Takže se divím že tam není ani moc překlepů![]()

Odpověď s citací