Velice trefně jsi to Franto napsal !
Moji "iluzi" jsi pěkně vystih....autoři tam na ty houby chodí a zvládají nástrahy a tak ten les nepůsobí tak černě,jakej ve skutečnosti pro většinu houbařů je.Ti okradení radši drží ústa,takže se to může nakonec jevit jako snadná cesta a přitom je to tvrdej boj.
Zarazilo mě Orbiho ( jako vlastníka webu o sázení) jeho jednomyslné tvrzení...jak tohle může vůbec vypustit z klávesnice ?!
Ty jsi rozvrátil 1000 rozpočtů domácností, já jen 4. Proto jsem lepší a můžu tě takhle osočovat.zkusil ses Marte nekdy zamyslet nad tim, kolik lidi spadlo kvuli tvym portalum do gamblingu.
Orbe, ty si to asi poradne neuvedomuješ ale tem lidem dáváš návod JAK ? a to že to s něma myslíš v dobrým, ale v celkovém důsledku nehraje vůbec žádnou roli !!!
Je to jako s tím vrahem co zastřelí svoji oběť.
Kdo nese větší vinu ?
- prodejce vražedného nástroje
- ten u koho vrah viděl, jak se zbraň používá
jak by mohl vrah někoho zastřelit, když tu zbraň nemá ?
jak by mohl vrah někoho zastřelit, když neví jak se zbraň používá ?
Nechci to ukončovat v negativním duchu jak je nekdo spatnej nebo dobrej, prostě to co sem napsal je muj nazor takhle to vidím já svejma ocima, jestli je to ok/ko at si každej prebere sam.
?no kiri, budu se to po tvych asi 15ti poslednich jedovatejch verejnejch a osobnich messagich snazit drzet ve fakticky rovine, doufam ze zapojis hlavu
Člověk ti nesmí oponovat ?! Tak to se omlouvám velký Orbitale....nic jedovatýho jsem ti samozřejmě nepsal ( jo, jsem bezprostřední, protože hodnota je pro mě ANO, NE, nic mezi) a ani to neměl v úmyslu...no koukám, že o tom máš detailní přehled a vedeš si pěkně kartotéku ...15 ti
Sorry, ale do Tvý neupřímnosti si musím rejpnout
Na foru s tebou polemizuje jen velmi málo lidí, nevím možná je to tou aurou kterou šíříš okolo sebe...proto si cením, těch co se nebojí veřejně ventilovat svoje názory at už mají jakejkoliv dopad na jejich "virtuální obraz"
Jsem rád, že jsou tady lidi jako Tradewind co se nebojí napsat...********.org byl krok "hodně" vedle Orbe
už jen pro názorovou pluralitu a oživení diskuse![]()

Odpověď s citací