Ok Hanesi..prehlidls pana podnikatele Bernarda. I kdyby ses rozkrajel, tak mas dve moznosti, pokud nemas bohate rodice.
budes otrok s hypotekou a to se ti prenese dal do zivota (v USA pred krizi byla situace o dost jina)
budes si odtrhavat od ust a budes mit nadeji
pana Bernarda jsem nepřehlídl, nicméně není to podle mě nijak zásadní argument, prostě on to provedl takto, ale nikde není psáno, že pokud by to provedl jinak, byl by na tom hůř/líp... Jen si pamatuju, že jsem někdy už hodně dávno s ním taky četl nějaký rozhovor a tam byla taky taková nějaká otázka ohledně majetku a skromného života a vím že tehdy odpověděl, že jediné, co si dopřál, byl nějakej bavorák, že v autě tráví nejvíc času, že je to jeho druhá kancelář, tak si koupil dobrý auto.. To jen taková odbočka, že jsme si na to vzpomněl, k "našemu" tématu to nemá žádnou souvislost věcnou..
K těm dalším zkopírovaným větám... Nezlob se, ale občas mi připadá, že vidíš věci moc černobíle, někdo je v prdeli i bez hypotéky a naopak další relativně svobodný, i když hypotéku splácí... Hezky to shrnul Franta, jde prostě o to, vydělat víc než je průměr nebo víc, než člověk potřebuje k svýmu spokojenýmu životu, s tím se ztotožňuju..
Jinak nemovitost se zástavou prodat jde, to je prostě fakt, v dnešní době je to docela běžný a oproti minulosti už to ani neznamená automaticky nutnost slevy oproti běžné ceně...
no Hanes mám tu ještě něco progresivnějšího pro magory jako jsem já,vzít si úvěr na barák a narvat ho do sázení,vydělat a postavit barák Ale jen pro silné nátury
No tohle už je hodně tenkej led, už proto, že se tím člověk nejspíš dopouští trestnýho činu úvěrového podvodu, ale jak píšeš, pro milovníky adrenalinu může být tohle dobrej tip , na foru už někdo psal, že používá k arbování peníze z kreditky v bezúročným období, taky možnost...