yep, ale pak je tam jeste jeden fazovej prechod, kdy tu svoji vnitrni pohodu das okoli a o okoli se budes starat... tady sice pises jak mas okolu u ..., ale ja vim, ze to tak neni, viz ta schizofenicka, se kterou nevic, co delat, ale furt o tom premyslis a nemuzes si pomoct a tak to ma byt

Ivo Vasicek po me ted chce udelat logo na blog "Vítězít a chránit!" - tim chranit je mineno prave to predavani te sve vnitrni struktury vne. Nejlip lidi ochranis, kdyz je naucis starat se sam o sebe. A se staranim o sebe muzete zacit treba bonushunterstvim, dokud to jde Ja jsem asi takovej grafik jako affiliate ojebavac dvackaru - proc si tohle o me lidi mysli? U affilu mam zajem jen o velky bohaty arbery, co budou vydelavat a sazet porad za vic a hlavne mi kliknou na link pinnaclu. Vse ostatni mi je vcelku jedno a kdyz nekliknou, tak mi to je taky jedno Centrebet vede na polskou mutaci, rok uz mame affil od bwinu, no nenasel jsem si cas nekam strcit link. A nenajdu si ho ani ted, protoze musim Vasickovo logo outsourcovat k nejakymu grafikovi. Protoze Vasickuv blog smysl ma.