No to je guláš
Nic ve zlým dharma,ale mluvíš o tom bejt upřímnej k sobě,ale to že budeš cpát 50% zisku na charitu aby si to mohl dělat,to jsou teda odpustky.Tady bych souhlasil se strejdou Klausem,než pošlete peníze někam na Haity kam jich dorazí jen malá část,podívejte se kdo žije s váma v baráku a dejte to jemu.Ikdyž výsledek pro vaše ego je stejnej,alespon nepodporuješ zloděje co profitujou na charitě.

Motivace je jasná,chci vydělat peníze,abych moh žít já a moje rodina tak jak si představuju,chci dělat něco co mě baví,nechci se stýkat s lidma se kterýma nechci.A je mě fakt zcela jedno jestli ty prachy prohrál nějakej gambler,opilec nebo miliardář,i ti prohrávají,když si z nudy chtějí vydělat na dávku koksu.Nikdo o těch penězích neví nic,jestli je do toho vrazil čínan co je vydělal na turistech,nebo drogovej dealer,podlehat dojmu,že jsou to peníze chudáků potřísněný krvý to je silná paranoia.Kdyby to byly chudáci,nebudou hrát,zeptejte se proč v rusku je tak těžký dělat bookieho,protoře stojíte bud proti mafii a nebo proti profi hráčům,neexistuje žádnej dav kterej to sponzoruje,prostě proto že nemají co jíst.A že nějakej bohatej nácek kterej někde obírá svoje tři zedníky prohraje prachy,protože si myslí jak je dobrej,tak já mám mít pocit že jsou to krvavý peníze? No to ani omylem,sorry no

Jinak řeči proti masožroutům se mě osobně dotýkají(nadsázka samozřejmě).Fakt nemůžu za to,že když sním kilo rejže se zeleninou,tak za 30 min jsem vytočenej k nepříčetnosti hlady a že když sním pěknej stejk nemusím na jídlo myslet celý odpoledne.O tom prožitku co to provází nemluvím vůbec Prostě lidi jsou různý.A silně mě vytáčí neukojená touha lidí s krevní skupinou A nutit konzumaci zrní i těm ostatním