tohle je ale neco uplne jineho, to souvisi s tvym pristupem k davaniPůvodně odeslal dharmabum
50% proc? Pokud nekdo rozda 50% z bilionu neni to malo? 50% je vycucano z prstu - clovek by mel odevzdat vsechno, co nepotrebuje IMHO, ale to uz je uplne jina story; plus odevzdavat penize na Haiti mi zrovna neprijde jako idealni napad, stejne jako davat penize lidem ve favele - naprostej alibizmus, viz muj blog, zabyval jsem se tim hodne a JSEM SI JIST, ze pres darovani penez, tj. tak jednoduse to nejde, musis davat informace, tj. vsechny svy prebytecny zdroje dat do toho davani infa - rozdavanim penez lidem jen zavaris, ale jak rikam, to je uplne jina story
I kdyby obchodnik se zbranema rozdal 100% ze sveho zisku, tak to proste koser neni. Jakym zpusobem penize vydelavas a co s nima delas, jsou dve odlisny veci pro me, byt obe jsou velmi dulezity.
Tohle jsou cisla vycucana z prstu. Uprimne receno je tu podle me regnuto na sazkovky pres sazkare mnohem vic hejlu nez 10%, obraztem je to vsak hluboce pod 1%. Jejich prohry jsou vyhrama profesionalu spolehlive prebity (pokud nepocitam nejake resety affilu ci hot/cold revenue u pinnaclu). Proste kdyz se tady nekdo takovy vyskytne, deerslayer a likvidator napriklad v posledni dobe - a oni mi doufam prominou, tak se je tohle forum myslim snazi nasmerovat tam kam ma. Hodne lidi sem prislo v nejakem stavu a po par mesicich zacali sazet prakticky opak toho, co sazeli predtim, popripade neco uplne jineho. Tohle forum ani jednou podprahovou informaci nenabada nikoho, aby sazel EV-. S uzivateli jako sazkylive, pravda, clovek proste nic neudela.Původně odeslal dharmabum

Odpověď s citací