to František: No, já jsem se k tomu taky tak podobně dopočítal, jak píšeš, ale většinou když už se snažím sdělit nějakou ideu, tak použiju trochu přestřelenej vyhrocenej příklad, aby to jakože pochopil každejJinak je mi jasný, že máš pravdu, že kdo nepřekročí to stádium lovení bonusů, stejně si existenci pořádně nezajistí, maximálně to bude brigádka. Pro mě samotnýho tudy nevede cesta morálně, obrazil jsem všechny dostupný sázkovky a vybral nebo i sázením vyhrál bonusy co nabízeli se svou pravou identitou, a z těch pár desítek tisíc si teď sázím a učím se na tom bančíčku co jde a nejde a zkouším si různý systémy a postupy, jestli fungujou. Ono by to šlo dělat nanečisto i bez peněz, ale zase jak jsi tuším někde nedávno psal, s těma ostrýma je to o něčem jiným, člověk se nějak víc snaží a je víc motivovanej vyvarovat se sekanců a když se jich nevyvaruje, poučí se opravdu dobře, protože bolestně. Jestli dám ještě jednu rundu bonusů, tak max. na identitu mé mladé, kterou sázení baví ale nemá čas kvůli práci bonusy využít a prosázet nebo vyscalpovat. Tím to pro mě zhasne a veškerý další finance do sázení půjdou z úplně jinýho zdroje. Ono je na každým zvlášť, jak k tomu přistoupí a kde a jak si tu morální hranici nastaví, pro mě vydávat se třeba za kámoše nebo někoho jinýho by už podvod byl, sázet ve jménu své přítelkyně se kterou žiju a se kterou jsem každou druhou noc stejně "jedno tělo" si ještě jakožto duchovně usilující člověk sám před sebou ustojím
![]()
![]()
to Orbi: No, válka proti systému, budiž. Ale já tam stejně někde cejtím tak trochu syndrom Robina Hooda. Bohatým bral a chudým dával. Ale to je nedotažený, protože sázkař nebo bonus hunter obírá bohatý (sázkovky), který ovšem jsou bohatý jen proto, že obraly spoustu chudejch a udělali z nich ještě větší chudáky. Já jsem třeba už byl spoustu let zapřísáhlej vegetarián, a přesto jsem chodil k McDondovi na ovocnou kapsičku a velký hranolky. Když mi pak můj dobrý přítel řekl, že tím svojí filosofii seru do huby, a mě to docvaklo, že ty šmejdy prostě podporuju, i když si tam nikdy hambáč nedám, konečně jsem byl schopen podívat se na to jinak. Dneska už mě někdo u McDonalda potká maximálně když mě ve městě chytne hodně akutní zažívací příhoda a já tam musím jít položit kabel. Pak bych byl schopen, jakkoliv jsou moje hygienický standardy vysoký, nespláchnout po sobě, abych tím škodolibě zpestřil hodokvasový zážitek některému z masožravců podporujících vybíjení kravKdyby to někdo teď nechápal, tak tohle je veliká nadsázka, samozřejmě!
Ale v každým případě, opravdu na tom že tvoje nebo klidně moje vlastní profitování na sázkovkách je jiný než profitování affilovo se neshodnem.. já plně chápu tvůj point a má logiku, nepochybně. Infiltrovat se do systému a rozvracet ho třeba zevnitř, místo toho mu sloužit, na tom byla založená špionáž a vynášení informací a všechny sabotáže. Jenže z mýho pohledu, kterej je asi v tomhle velmi konzervativní a striktní čistě mým vlastním pojetím duchovních zákonů a karmy (které bych nechtěl cpát nikomu, kdo k němu sám nedospěl přirozeným vývojem) nebo toho co je morální, pokud někdo použije vyhraný peníze jen pro sebe, nikdy tím Robinem Hoodem nebude. A jestli jím chce být, pak ať pošle polovinu toho o co kdy v životě sázkovky obral na Haiti nebo kamkoliv jinam, kde to je potřebaJinej způsob jak aspoň trochu ty peníze vyprat nevidím, sám si to zatím nemůžu dovolit, takže jsem na 10 stabilních % charity měsíčně, ale k těm 50% se v každým případě chci propracovat, jinak bych tohle nikdy dělat nemohl. Ale to je čistě můj boj, že si to před sebou jinak než takhle neustojím. A taky chápu, že jestli ty nebo kdokoliv jinej tu krev na těch penězích nevidí, nemá žádnej důvod to řešit.. a pro mě se tím nestává špatným člověkem. To, co jsem chtěl vším co jsem napsal k tomuhle tématu zdůraznit je potřeba absolutní upřímnosti člověka k sobě... kdo toho je schopen, zaslouží si respekt, i kdyby dělal něco zdánlivě nemorálního, kdo si není schopen přiznat svoje pravý motivace, nemá mou úctu, i kdyby byl světec. Ale to sem nepatří a nechci to sem tahat.
Co se týče affilova lákání lidí ke gamblingu, budiž... ale pak i affil může říct, že i tohle skvělý fórum láká lidi ke gamblingu, protože i přes všechno info který tu je si to může někdo neustát a spadnout do toho, jakože jsem si jistý, že přestože drtivá většina zdejších uživatelů je naprosto v klidu, tak ne všichni kdo tu jsou to mají v hlavě srovnaný a nehrozí jim to. A podobně přes affila se může dostat ke gamblingu někdo, kdo sám o sobě není blbec, komu to po nějakým šméčku u Bwin nebo kdekoliv jinde zapálí, secvakne a přijde si vlatní zkušeností na to, jak má sázet, jak se nenechat ojebat, a začne ten systém rozvracet úplně stejně jako někdo z místních. Samozřejmě procentuálně tohle fórum vychová 90 bojovníků "džihádu" oproti 10ti, kterým se k podobným závěrům podaří dojít bez takovéhoto fóra poté, co kliknou na odkaz slibující lákavý bonus. V každým případě RESPECT![]()

Odpověď s citací