No ono se to tady poměrně hodně démonizuje ten bank z bonusů.Když jsem se já dozvěděl o bonusech už jsem dávno předtím se léta dřel abych se naučil sázet.Zcela konkrétně jak píšeš tak před těmi 5 lety šlo udělat na jednu identitu cca 100 t.Kč na bonusech,k tomu už si potřeboval umět arbovat nebo platit arbservisy,který nepoužívá moc lidí,takže další náklady a chyby udělal taky každej.Tak a kolik identit si může jeden začínající sázkař dovolit? Když chce novej pc novej net atd,šahne do těch vydělanejch a bank se menší,pak udělá dalších 100t.ale na učtu je jen 130 hmm záhada jak to? No ono mu dochází,že identity jednou skončí a učí se taky něco jinýho a prohrává a taky musí něco jíst,pak to udělá ještě dvakrát,má doma nebo někde jinde 4 pc uběhnul rok a na učtu třeba 250 t a nic neumí.Tak může vyrazit dát pc do bazaru a koupit si dovolenou a vyrazit na pracák nebo všechno postupně prohraje.

To je asi tak pruměrnej příklad tvořiče banku na bonusech.Prostě jen tohle nikomu nepomůže,arbováním se s tímhle bakem ani neuživí,natož aby ho zvětšil.Takže prostě at je to jak chce kdo nic nevymyslí sám,nepomůže mu ani svěcená voda,a ten mítus s bonusama a milionovýma bankama a jak se ted ruší a už to nejde jen oblbuje lidi a říká jim,už si v prdeli hochu,přišel jsi pozdě ,ale samozřejmě že to tak není.Bonusy ubejvaj informace přibejvaj,řekl bych že se to vyvažuje a stejně to stěžejní zůstává na daným jednotlivci,tak jak to bylo a bude vždycky.