No já odpadnul vyčerpáním pro dnešek,ted jsem se vzbudil dal jsem jen sola Barois 5,3 a nieminen/kohlman 4,3 ale oba už se hrajou![]()
Pocet tipu: 26
Z toho vyhranych: 9
Void: 0
Celkem vsazeno: 89
Celkem vraceno: 86,34
Profit: -2,66
ROI:97 %
Tip c.27: I.Karlovic-I.Ljubicic: 2 kurs 2,25 vklad: 5 Pinnacle
No já odpadnul vyčerpáním pro dnešek,ted jsem se vzbudil dal jsem jen sola Barois 5,3 a nieminen/kohlman 4,3 ale oba už se hrajou![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
debl jsem koukal si hezky trefil, grat.,No já odpadnul vyčerpáním pro dnešek,ted jsem se vzbudil dal jsem jen sola Barois 5,3 a nieminen/kohlman 4,3 ale oba už se hrajou
Ma uvaha s Llodrou se ukazalo nebyla od veci, frantik uz vedl 63 63 *31 a v te chvili nejak zkolaboval a Monaco se chytl, pry na nej v tu chvili byl kurs asi 30..
JInak na dnes mam rozehranyho do livka Isnera a Wawrinku, zvlaste od zapasu Cilic Wawrinka si slibuju, ze by mohl byt dobrej do livka, taky by se mel hrat v nase rano...
Nevis proc na Barrois kolem pulnoci spadnul kurz na 4???Původně odeslal Frantisek
Stosur zatim v letosnim roce nepredvadi zadny super tenis a proto dost lidi zkouselo zahrat v relativne slusnem kursu proti ni. Z tohoto duvodu pak "padal" kurs na Barrois.Původně odeslal JIRKAHOMOLA
No posle pohybu kurzu mi spis prislo, ze se objevily nejaky informace zraneny Stosur. Protoze to spadlo z tech 5 na 4 behem 10minutPůvodně odeslal schmidt
No ja o zadnych zdravotnich problemech, ktere by Stosur nejak mely limitovat pri hre nevim a to sledovani tenisu venuji kazdy den hodne hodin., proto si dovolim tvrdit, ze to bylo zpusobeno zejmena jeji nikterak moc dobrou formou v letosnim roce.
Pocet tipu: 26
Celkem vsazeno: 89
Profit: -2,66
ROI:97 %
Tip c.28: A.Brianti-S.Stosur: 1 kurs 5,60 vklad: 2 Pinnacle
Pocet tipu: 27
Celkem vsazeno: 94
Profit: -7,66
ROI:91 %
Tip c.27: I.Karlovic-I.Ljubicic: 2 kurs 2,25 vklad: 5 Pinnacle 3:1 KO
Proč klesnul kurz to nevím,ale Stosur hraje naprosto příšerně a kdyby Barois nebyla uplně hloupá slušně řečeno,myslím že by v klidu vyhrála.Hrála s ní na ferovku a vůbec nevyužívala její příšernej backhand.A přesto že ani barois nehraje nijak dobře,několikrát ji brejkla atd.Jak stosur narazí na kohokoli kdo bude hrát takticky tak končí.
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Pocet tipu: 28
Celkem vsazeno: 96
Profit: -9,66
ROI:89 %
Tip c.28: A.Brianti-S.Stosur: 1 kurs 5,60 vklad: 2 Pinnacle 0:2 KO
Dlouho tu nikdo nic nenapsal, tak zkusím něco málo.. U všech tipů předpokládám hlavně to, že jsou to dobrý výchozí kursy do livka, tzn. že půjde uzavřít v průběhu zápasu výhodnou protisázku, ale klidně může i některý z těch tipů vyjít normálně myslím, nejsou to zase takový úlety, jak by vypadalo z kursů, třeba Cilic teď hraje fakt moc dobře a myslím ani Na-Li není bez šance, Serena navíc v nohách velmi náročný zápas s Azarenkou, kdy otáčela z 46 04...
Murray Cilic 2 5,0 BF
Serena - Na-Li 2 6,2 BF
Henin Zheng 2 4,8 BF
Během chvíle Na Li už 6,88 na BF...
mě se líbí tsonga bonga za 5,77 5dimes,kurz je totální nesmysl hrál jsem ho už proti djokovicovi,musím uznat že Roger i tsonga vyhráli proto že jim totálně zkolabovali soupeři(Davydenko psychicky a djoko fyzicky) a ani jeden myslím nehraje svuj nejlepší tenis.Ale když bych to měl typnout tak bych dal 55-45 pro Rogera,takže to prostě musím dát![]()
No každopádně pokud bude finále Federer - Murray tak na Muraye bude kurz cca 2,45 - na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu. A to zkusím určitě, pokud bude dobrý kurz tak i 3:0 . Když nad tím tak přemýšlím, tak LAY Federera na celkové vítezství za 2.02 má super hodnotu ( v přepočtu kurz 1,98 na to že Federer nevyhraje AUS OPEN - minus provize) .
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |