nevite jestli se daj ve firefoxu nejak presunout tlacitka vpred, vzad a reload? cerna skvrna se stale zvetsuje a nevidim na ne
nevite jestli se daj ve firefoxu nejak presunout tlacitka vpred, vzad a reload? cerna skvrna se stale zvetsuje a nevidim na ne
Gambling feels like endless ejaculation
FF nepoužívám, ale co třeba napodobit Operu tímto doplňkem? Mouse Gestures Redox
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Jde to poměrně snadno.
Klikni pravým tlačítkem myši na té liště - je to lišta navigace - jen ne na tlačítkách vzad a vpřed, objeví se menu a použij "vlastní".
Teď můžeš přesouvat cokoli na té liště systémem chytni, táhni a pust. Nebo si na místo té skvrny dáš jakákoli jiná nepotřebná tlačítka, nebo mezeru...
Tip:
Používám ntb acer, kde se dají naprogramovat další funkce, dal jsem si klepnutí v pravém horním rohu funkci zpět a v pravém spodním rohu funkci vpřed. Ušetří to spoustu času, i když se někdy spletu a skočím zpět, aniž bych to chtěl...
Ale pozor na ně, jsou silně návyková.Původně odeslal mike
ja operu testnul kdysi, nejely mi tam dynamic lines na pinnaclu, tak skoncila v kosi, zkusim to playere
Gambling feels like endless ejaculation
Je to trochu od tématu - s vadnými pixely neporadim, protože nevím. Nedávno jsem si koupil do auta notas Acer Aspire Timeline 3810TG a naprostá spokojenost. Vypadá velmi elegantně, baterka už vydržela skoro 8 hodin, výkon dostatečný - můžu doporučit. Pokud máš raději ASUS, tak model UL30V bude asi ještě lepší, baterka má kapacitu 84 Wh a výkon bude taky asi v pohodě.
mike to napisal dobre mouse gestures https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/39 a refresh by mal byt F5
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |