Tak toto uz je zname ovela dlhsie, nez 3 mesiace. To je jedno...

Myslim, ze Betfair to nerobi - viem, ze si to nemyslite (preco by aj ? on len poskytuje priestor na uzatvaranie obchodov - vsak to vsetci vieme), ale iste to robia niektori tipujuci (traderi) - samozrejme, pomocou specialnych programov.

Neviem presne, len sa domnievam, ze to tak je.

V tomto konkretnom pripade, "program" zapytal kurz 8.8 na Tipsarevic-a. Ak by mu to niekto dal (tych 8,, ci uz omylom, alebo svojim "nazorom" - "program" okamzite (v zlomku sekundy) zareaguje na opacnej strane a da priamo BACK Cilic za prislusnu sumu, aby uzatvoril ARB. Ak je to v tomto pripade 1.13 kurz (ci mu to staci na ARB - vypocita tiez v zlomku sekundy), pripadne zapyta 1.14...

Pre randima: toto je presne to, ze ked Ty ponuknes na Cilica 1.13 - "program" presne vypocita, ze mu staci na ARB kurz 8,8 zapytat a presne za tu sumu, ktora sa presne rovna Tvojej ponuke...

Aha, tak v tomto pripade (1.13 + 8, to staci, aj ked je toto len "mikroskopicky ARB" - musel by zobchodovat velke objemy.

Ak ma takychto zapasov "podchytenych" viac, nejake vreckove to moze hodit .

Jasne, ze nemoze mu napriklad padnut web, pripadne ina zalezitost, sa moze stat "nehoda" v takomto pripade, ze nez to znova nahodi, pozicie uz mozu byt inde a on moze ist kludne do minusu...

Berte ma, prosim, ako vzdy - s rezervou .

Sam tento sposob obchodovania nerobim - nemam to overene v praxi (teraz nemam na mysli, ci to funguje - to je nezpochybnitelne , ale ci to ma "value", ci sa to vobec oplati, sa tym zaoberat).

Ak by som to robil a bolo by to "aspon trochu zaujimavo vynosne" - iste by som to sem nepisal .
Trh je presyteny a kto ma nejaky system, sposob, atd., a zivi ho to - nebude to vytrubovat do sveta a radsej "bude rad, ze je rad" . Nic nefunguje vecne (uz tu boli na inom mieste fora take uvahy) a je to pravda !

GL