Na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu se dá sázet počet bodů v první čtvrtině, taky na poločas. Ale je to slabé.
Naž sem něco napíšu k tipům potřebuju pomoct. Nevíte někdo, kde se dá sázet u basketu na počet bodů ve čtvrtinách ? Popř. ve které čtvrtině padne nejvíce bodů? Vím o bwin a bet365 a dál?? Jinak nezaměřil se někdo na LAL na jejich prohry v poločase? Myslím, že by byl v balíkuJen z last 10 to mají 2-8
![]()
Všichni se tam sejdem...
Na betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu se dá sázet počet bodů v první čtvrtině, taky na poločas. Ale je to slabé.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
hmmm nikdo jinak nic? myslel jsem , že těch sázkovek bude více...![]()
Všichni se tam sejdem...
o/u na body v 1Q jde sazet na greek (vypisujou celkovy total na 1Q a pak total na kazdy tym v 1Q)
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
nejvic bodu mel tusim betsson
ctvrtiny ma i cris krom greeka, ale maji -115 misto -110, ale -115 pokud je to o pulbod, je lepsi lajna
Gambling feels like endless ejaculation
jj diky chlapci ale jde mi predevsim o to, kde se da vsadit na to, v ktere ctvrtine padne nejvice bodu . A tech SK teda moc neni bohuzel...
Všichni se tam sejdem...
to taky neni zrovna likvidni trh, na nejakejch neznamejch rekreacnich to bude...
Gambling feels like endless ejaculation
ok danke, kdyby jste na neco narazili dejte vedet, vim o dvou jak jsem psal, prolezl jsem jich ale malo a narazil jen na tyto dve...
Všichni se tam sejdem...
Maji to na kazdy zapas u Ladbrokes-Highest scoring quarter,kurzy pres 3...okol 3.3,3.4 plus minus,ale nevim,za kolik ti to vezmou.
Díky Karvi. Dobrá práca.Původně odeslal Karvinier
Nechal som sa inšpirovať. Dnes LAL 1Q aj 1HT![]()
Alespon nekdo ... Gratuluji...![]()
Všichni se tam sejdem...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |