tos totiz nezazil nektere kiriho prispevky zde na foru... vzdycky tam strcil obrazek
tos totiz nezazil nektere kiriho prispevky zde na foru... vzdycky tam strcil obrazek
Gambling feels like endless ejaculation
ty vole cibonu davam i podle sebe no ma uctaPůvodně odeslal deerslayer
![]()
Jeste bys mel vest prubeznou jednoduchou statistiku at lidi vedi jak jsi na tom popr. jak jsou na tom oni![]()
Všichni se tam sejdem...
tak jak jsme na tom?
Gambling feels like endless ejaculation
Poslali mi dnes tipy okolo 17,00, ked som odišiel z domu, teraz som sa až vrátil, neviem, čo je aktuálne:
Hockey, Finland, Jokerit vs Karpat Jokerit 1x2 @ 2,00 expekt Conf 5/10
Waterpolo, LEN Brixia vs Marseille Brixia -4 @ 2,00 Pinnacle Conf 5/10
Waterpolo Euroleague Honved vs Budva Budva +1 @ 1,85 unibet Conf 5/10
Volleyball Poland Pila vs Mielec Mielec +8,5pts @ 1,85 unibet Conf 5/10
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
k tym vodnym polom. vcera dooobeda stavkove mali +2 na Budva. na unibete je najmensi HC. Rozne sk stale maju +1.5. A to je rozdiel myslim. Brixia je popularny bet vo svete. Dufam ze nevyjdePůvodně odeslal deerslayer
![]()
celý týžden nič
cely mesiac nič![]()
Všichni se tam sejdem...
A jak to vlastně dopadlo? Chybí tomu pointa a podrobnosti.
deer uz lovy na inych forach. tuna mu to nevyslo...
Dopadlo to na hovno, ku koncu posielali tipy tak., že som sa nedostal načas k netu...Sorry, moc sem nechodím, sem-tam nakuknem.....prežívam krízu stredného veku...
Heh to se dalo čekat, taky jsem slíbil že podám zprávu, ale nebyl čas, tak alespoň ve zkratce teď..
Kamarád už s tím skončil, asi víte pročJinak tipy posílali docela pravidelně , samozřejmě kurzy mizerné řekl bych v průměru tak kolem 1,69, ale zase jim to házelo do těch jejich tabulek pěkné fajfky..
Úspěšnost průměrná, ziskovost nulová, když se přičtou platby za tipy tak ztrátová.. Prostě o ničem. Kolikrát jsem se musel divit co mu poslali, třeba nějakou házenou-pohár norské ligy, který jsem ani po projížďce několika SK nenašel. Nikde jsem ten zápas v nabídce nenašel. A to nebylo jednou, kurzy samozřejmě taky kapku jiné. A někdy poslali zavádějící tipy jako např. v tenisu Melzer v hcp 5,5 za 1,86 jaký ten hcp zahrát to nikdo netušil a samozřejmě ani kde, to nepsali nikdy...
Všichni se tam sejdem...
Svojho času som sa na reporting platených tipov vykašľal, lebo:
a.bol som hnilý
b.posielali mi tipy v nevhodnú dobu, nestíhal som to natipovať, nie som pri compe furt.
....
ale:
Sledujete teraz niekto Monitoring platených tipov na www.sazkovaporadna.cz ? Aký máte na to názor ? Celkom sa mi to ako idea páči, uvidíme, ako to bude pokračovať....
Tak na tohle tu existují monitoringy placených tipů, není potřeba dělat experimenty. Stačí se podívat např. na http://www.bet-universe.com/placene-tipy.html. Placené tipy mohou být i kvalitní, ale bohužel v tomto odvětví existuje spousta podvodníků, kteří falšují svoje statistiky, neuvádějí KO tipy apod..., proto se nikomu nedivím, že takovým webům nevěří...
Sázková poradna provádí monitoring už dlouhou dobu a určitě se vyplatí to sledovat.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |