pravidelne...ale neuvádzajú, s akou frekvenciou...pravidelne môže znamenať aj každý rok jedna stávka za 1€
http://ekonomika.ihned.cz/c1-39527590-p ... hce-zmenit
povsimnete si, ze podle starych udaju na bwin pry v Cesku hraji statisice hracu pravidelne. To je tak nehorazna hovadina. Neskutecny.
Gambling feels like endless ejaculation
pravidelne...ale neuvádzajú, s akou frekvenciou...pravidelne môže znamenať aj každý rok jedna stávka za 1€
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
100tisic lidi ani teoreticky nevi, jak spustit ten poker
to je absolutne mimo misu dnes natoz pred lety
http://www.alexa.com/siteinfo/bwin.com
rank v cesku 533, ale to hodne stoupnul
stale je to hluboce pod fortunou http://www.alexa.com/siteinfo/ifortuna.cz
a fortuna nema 100k pravidelnych hracu ani omylem, mozna maji par desitek tisic registraci a par tisic pravidelnych online hracu
o dva rady vedle, bwin
ja som na bwin skúšal točiť ruletu, keď som prehral 15tis. Sk, dospel som k záveru, že tudy cesta nevede...
doufám, že ne tím "zaručeným" systémem?Původně odeslal deerslayer
neviem, aký zaručený systém myslíš....
na ruletu prdím........poker neumím......a Človeče, nezlob se nie je na žiadnej SKPůvodně odeslal Orbital
hlavne tu prosim klikej na bannery, pokud budes chtit jit na nejakou novou sazkovku, dej mi vedet, zaridim affil specialne pro tebePůvodně odeslal deerslayer
![]()
a joo, ruleta, tam je edge, zkousej dal![]()
![]()
deerslayer: Nebyla to náhodou live ruleta?
O víkendu jsem spíš ze zvědavosti přijal solidní nabídku Unibetu, kdy stačilo vsadit 20EUR na live ruletě/ BJ/ baccaratu a člověk dostal 10.
Přišlo mi, že někteří hráči tam hráli, aby očumovali občas velmi pěkné dealerkya ti celkem prohrávali.
No, live je celkem sranda, akorát to děsně dlouho trvá, takže jsem po prosázení asi 600-800CZK odešel (dokonce v zisku).
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
jak se to vezmePůvodně odeslal Djorcaeff
nic nekonci, protoze jsou to idioti, ale budeme muset vsichni vic a vic premyslet, oni nerozumi nicemu a soudruzi z halo novin taky ne - tyhle regulace jsou k nicemu, ale casem prijde blokovani internetu
o VPN se tu pise uz dlouho, takze o VPN studujte
pokud Italove maji opravdu blokovani pokerstars, tak vzdy to lze VPN vyresit, tot zatim vse
za par let se svet zhrouti, tak to chce jen prezit
no, bohuzel do ty doby si to par lidi asi odsere - pred rokem si lidi klepali na celo, kdyz sem se stehoval pryc..
cituju vtipny vyrok z diskuze: "na jare budu volit socany nebo komunisty, protoze to tu zruinuji nejrychleji a nejrycheji to spadne"![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |