Dones se mi rumor, ze cca pred 30 min pinnacle zmenil system sazek a jiz neni treba zadavat heslo.
Pokud je to pravda, tak jdu neco obetovat bohum, ze je to konecne napadlo.
Dones se mi rumor, ze cca pred 30 min pinnacle zmenil system sazek a jiz neni treba zadavat heslo.
Pokud je to pravda, tak jdu neco obetovat bohum, ze je to konecne napadlo.
Gambling feels like endless ejaculation
Je to tak. Když jsem odpoledne odbouch sázku, čekám rutinně na potvrzení a sázka přijatá. Trochu mě to vykolejilo a asi 10 vteřin jsem si dával dohromady co se vlastně stalo![]()
Tak to je fakt bombaZřejmě po mojí včerejší akci,kdy se mě ani na 5 pokusů nepodařilo vsadit a utkání začalo
Nikdy sem s tím neměl problém,ale včera jsem fakt zaperlil,nejdřív jsem nevěděl kde se nacházím,pak jsem vydedukoval že jsem jinde než jsem byl,pak jsem to spletl a než jsem to našel napsaný protože jsem fakt nechápal která bije bylo po.Super krok
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
a na livko a polocasy jak je to dulezity
nekdy sazim 20x a nic
Zdravím....konečně je to opravdu napadlo,ušetří minimálně 2s a pokud změní během té doby kurz,tak ještě mnohem více...ale trvalo to....haleluja [replacer_img]
tak te tu taky vitam konecne, pane tucna kurzivo![]()
pokud ma clovek pripojeni shitove, tak je to jeste dulezitejsi
Nazdar....to je tedy pravda....nejskvělejší dárek od svého shit PC dostaneš většinou v pravý čas....když chceš zrovna něco vsadit [replacer_img]
Pecka je když máš notebook, v heslu se ti střídají písmena a číslice a zrovna je tma večer a ted potřebuješ rychle zadat heslo. Pecka to se shiftem zadávat. Tohle je krok vpřed. Good job Pinna
A super to je i pres foun, nez jsi to natukal, tak uz bylo pozde na livkupro pripad nouze kdyz jsi v terenu k nezaplaceni ...
Všichni se tam sejdem...
Taky to tak mám a kolikrát v rychlosti dojde k překlepu(zdvojení...cokoli)
Prostě mě to jen zahřálo u srdce,že už to konečně někoho napadlo a zrealizovali to!![]()
Taky jsem na to čuměl jako tele na nový vrata...ale příjemné překvapení![]()
problemy s CZ/ENG klavesnici, pokud mate v heslu cisla, netreba zminovat, ze
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |