Já jenom že něco očekáváš a pak je všechno jinak. Tenhle exot si třeba na začátku pozval každého na jakýsi pohovor, kde zjistil čím jsi v civilu, zájmy atd. na vojně věc nevídaná. Zastával moderní krédo, že voják který si plní povinnosti jezdí domů. Tak se člověk holt jako průserář nedostal 4 měsíce domů. Ty zájmy si zjišťoval proto, aby jsi ve volnu zveleboval kasárna a voják se v prostředí cítil dobře nebo aby ti připadně mohl něco zatrhnout. Prostě cvok. Abych nemusel 3 měsíce v zimě někde na druhým konci republiky tlačit na kopci kanón, začal jsem tam hrát fotbal. Ten mi zakázal, ale mně to bylo naprosto ukradený, protože jsem po prvním tréninku stejně zjistil že mě hrát za 1. FC Janovice vůbec nebere. A nějak to s ním hrotit mě nebavilo. Mně stačilo když se hrál třeba fotbal v rámci jakého si tělocviku, tak hrál taky a chtěl se samozřejmě vytáhnout. A pak není problém přemotivovanému snaživci dát párkrát jesle tam a zpátky. Na vojně šlo stejně o to to jenom to doklepat. A ty jejich přihlouplý rituály kanady, plácání a metry atd. na to jsem nikdy nehrál.

Odpověď s citací