I ja jsem rad,ze si s tim Franta dal praci,ja zatim sazim jeste pri robote,takze to mam obdobi zkouseni a pilovani strategii a budovani bankrollu,podobnou statistiku si urcite povedu,jak povesim praci na hrebicek a pudu do sazeni na 100proc.,do konce pristiho roku jeste trening a pak to toho pujdu naplno(pokud si neuvedomim,ze na to proste nemam,i tuto moznost beru v uvahu a jsem na ni pripraven).Urcite se chci zamerit na NBA a lakros(to je soccer,ale orbi to tak nazval me se to libi).Loni jsem mel i nejake pokusy v MLB a docela uspesne,takze asi jeste na jare nahlidnu.
Po pokerove anabazi sazim od zari,to je asi 4mesice,myslim,ze jsem udelal docela pokrok v livku,at uz lakros nebo NBA,co se tyce sol pred zapasem,za ty 4mesice se tak nejak motam kolem nuly(spis to jde lehce do minusu),hraju NBA kurzy 1.9 a vys,lakros 3 a vys(tady uz se snazim vybirat jen zapasy,ktere budu sledovat live).
Muj prvni poznatek,ze sola NBA mam uspesnejsi nez lakros(coz je logicke diky moznosti plichty),postupem casu
lakrosove sola uplne vypoustim a zameruju se vylozene na livko(nejdrive jsem sazel dost velke kurzy,byly chycene i kurzy 20,12...nesel jsem pod kurz 5..slo to strme nahoru a pak zase strme dolu.,posledni mesic zase vice layuju,odbouravam remizu,nejlepsi scenar,kdyz v prubehu zapasu laynu obe muzstva,tak remizu pak prave privitam na rozdil od sol co jsem sazel pred tim--uvidime,jak dlouho mi totto vydrzi),no sola lakrosu uz sazim hodne malo a asi to tak zustane.
Co se tyce NBA,tam si urcite vzdycky nejake ty sola dam,vetsinou zvazuju,jestli mi ten kurz muze v livku vylezt nebo se da cekat,ze se muj tym utrhne ze zacatku a pak uz v livku lepsi kurz nedostanu,jinak i na livku NBA musim jeste zamakat,hlavne se vyvarovat stupidnich sazek,umim najit krasnou hodnotu,mam dobry pocit a o hodku pozdeji u jineho zapasu vsadim naprostou hovadinu a az pak rano s chladnou hlavou si uvedomim,ze to se vubec nemelo sazet..nejhorsi je asi pro me,kdyz mam moznost vsadit kravinu nebo nevsadit a jsem neco treba v noci v minusu po trojce na buzzeru,ja tomu rikam crying bet,proste musim jeste porad makat na discipline,i kdyz i v tomhle jsem udelal velky pokrok,porad jsem na zacatku cesty..ale budu na sobe makat a jsem rozhodnuty do toho jit...no pristi rok tomu dam MAX a pak prijde rozhodnuti a prijmuti reality,bud na to mas a nebo ne.
jinak vsem,co se ted nedari,preju GL,pevne nervy a ono bude lip...

Odpověď s citací