Po mejch prvních krůčcích na netu, jsem si přesně tohle vysnil. Šikovnej softík co bude srovnávat kursy live příležitostí + malá nástavba v podobě umělé inteligence, která bude dle předem danýho klíče * sázet za mě. Protože mít jako votevřenejch 10 oken s livkem a klikat jako blbec aniž by ti mezi tím utekl edge-bet prostě a jednoduše nejde![]()
* klíč je jednoduchej
předem určit za jakýho stavu a kursu jsem ochoten uzavřít sázku
1. třetina v hokeji
příležitost : padne víc jak 0,5 golu
nejnižší akceptovatelná hranice vs čas utkání
0-6 minut -- 1,50 (nejnižší hranice kursu, jakmile je přesažena soft automaticky uzavře sázku)
Př.
pokud nějaký livko vyhodí v 5. minutě hokejového utkání za stavu 0-0 kurs 1,80 na to že ve třetině padne gól, tak soft podle určené finanční politiky uzavře sázku za me..jak proste, že.
Nehledě na to že tento způsob sázení eliminuje vlivy které při pohledu na zápas tak mění názory sázejících, mužstvo má tlak jako blázen, utok za utokem a v oslabení dostanou gol a nad cem chcete potom premejslet, kde jsem udelal pri vsazení chybu, v livebettingu jsou mraky podvědomejch věcí který ovlivnujou váš názor a měníte tak podle nich sázky
Livebetting proto řadím do dvou rovin MECHANICKOU a ZKUŠENOSTNÍ podle toho jak jsem ovlivněn vývojem zápasu, bud na to beru zřetel nebo nikoliv.
Takhle vidím budoucnost sázení já
Měl bych pár otázek na Baryho....
- plánujete do budoucna přidávat ke změnám kursů i stav ?
- vytvořit historii live zápasu s pohyby kursu a stavem ?
- zařadíte mezi porovnávané SK i ty naše "slavný" netovky ?
- dostali jste od některé z SK vyjádření k tomu, že "veřejně" porovnávate jejich kursy, případně jakej k tomu zaujímají postoj ?
- postupem času zpoplatníte svoje stránky ?
A vyslovení uznání za ......
- přehlednost
- design
- nápad
- realizaci
....všech webovek ve kterejch máš prsty.![]()

Odpověď s citací