sázení je jedna z cest jak s.rat na system a rockefellery
http://sport.ihned.cz/c1-39158220-mafie ... -tisic-eur
jestli staci takovehle drobne, tak nevi jestli mam prestat sazet nebo do toho jit naopak naplno
pokud bych mel byt paranoik tak dnes v NFL byl totals 56 a vsichni na svete sazeli over, vysledek 55 s tim, ze NEP odvolali Bradyho a kicker za NOS kopal doslova jako zfetovanej nebo ozralej, posledni FG nedal a kvuli tomu byl under
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
paranoik? myslim ze sa pridavam k tebe ak sa pozriem na niektore zapasy... nemyslim teraz len v clanku popisovane ligy, ale aj prestiznejsie ligy, tak mi hlava neberie ako mozu zapasy odist...
vezmem priklad Bayern - Leverkusen - po 15min. zapasu 1:1 Moj tip samozrejme OVER. Bayern potrebuje hrat, pretoze su na tom dost spatne. 20 min do konca, hraci na superovej polovici a hrac z Bayernu posle "MALU-VELKU" domov brankarovi... ak uz toto nie je ovplivneny zapas, tak som asi aj ja tazky PARANOIK.
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
Já když jsem o tom slyšel, hned mě napadlo, že je to nesmysl. Teď, když vidím ty částky, tak mi to jen potvrzuje můj první úsudek. Vždyť se jedná o naprosto směšné částky. Jak by ze zisku 8 500 EUR dokázali podplatit celou jedenáctku? Jak by mohli dohodnout přesný výsledek? To by o tom museli vědět všichni hráči na hřišti!
Původně odeslal Gigi
urcite nehrali na presne vysledky. Tie zapasy boli podane urcite v livebettingu. Tlacili tie HC a overy kym nepadli 4 goly atd...
Nechci zabředávat do této debaty zejména proto, že "naše" informace jsou kusé a z 95-ti % spekulativní. Někdo něco napsal. Ale praktiky tzv. "sázkařské mafie" nemusí být jen o podplácení hráčů a vůbec ne všech na hřišti. Stačí se zmínit, třeba anonymně, jen některým, v tom smyslu, že ty uděláš "TO", nebo já udělám "TOTO". A nestojí to ani ojro.Původně odeslal Gigi
![]()
Co se tyka Bayernu tam je to normalka dival jsem se na 3.10. zapas Bayern-Koln kurz na 1 byl 1,22 Bayern byl v te dobe tak kolem 9. mista a rikal jsem si ze musi se slabym Kolnem vyhrat. Bylo na nej urcite vsazeno hodne a na +2,5 urcite taky. Cely zapas hrali uplne bez zajmu, jako by si byli predem jisty, ze vyhrajou, sanci jako safranu, tlak prisel az 5 nmin pred koncem(jako u nasi repre) a vyvrcholil snad jedinou vylozenou sanci v zapase, kdy zustal hrac Bayernu uplne sam tak 8m pred branou a balon ze zeme poslal bezpecne minimalne 5m nad brevno, takze to skoncilo to 0-0
![]()
Tohle je (muze byt) shoda nahod, hral jsem spoustu zapasu na podobne urovni jako Anglicka konference, kde byl stav treba v 60. minute jeste 0:2 a konec 3:2 a zapasy cinknuty nebyly, nebo o tom aspon nevimPůvodně odeslal Djorcaeff
![]()
Na to jestli jsou zápasy cinklý, tak je tady určitě mnohem víc lidí než já, co k tomu mají co říct. Už jenom proto, že nesleduju kurzové pohyby, dropy apod. Čas od času něco není určitě úplně čistý, ale konkrétně Anglány bych z toho podezříval určitě mnohem míň než nějaké ligy na jihu Evropy. Anglie, to jsou prostě cvoci, kde je možné všechno. Btw. Ebbsfleet a Oxford jsem hrál Undery, zlákaly mě 2 Overy, které spolehlivě skončily v Underu. Prostě jasné fiasko. Anglii občas zkouším v úterý a z 80% vždycky zalituju. Konkrétně včera 1,5W-5L. A z jasně výherního odpoledne byl rázem zanedbatelnej výherní den a americké soutěže to poslaly do mínusu.
V Anglii prostě když hrajou třeba spolu 2 mužstva co jdou 10x za sebou do Ovaru, tak je třeba hrát Under. Lincoln byl asi nejvěrší Under večera a skončil v Over.
neni problem udelat z vedeni 3:0, bprohru 6:3
70 minut souper marny, pak dal nadherny gol z dalky, druhy sem dal sama už to šlo z kopce
vseci jenom kurvovali, 3,14covali a konecna
behem poslednich 15 minut jsme se vubec nedotkli mice, jim tam padalo vsechno + jeste nekolik tyci, a také kombinace, to by člověk nevěřil
nějaký C.R, messi, iniesta hadra ...
a to to byly papáci na posledním místě, co tak tak poznali balón ...
sice nižší soutěž, ale i tak vím, co dokáže udělat 1-2 góly a už se vezete...
Muj subjektivni nazor je,ze spina ve fotbale je,ale jen v urcitych nizsich soutezich nekterych statu.Slysel jsem uz i nazory,ze zmanipulovana je Liga Mistru ci Premier League,ja tomu neverim,myslim,ze hlavni evropske fotbalove ligy i nizsi anglicke(do urciteho levelu)jsou ciste(hlavni evropskou ligu nemyslim polsko ci madarsko),obcas vyplave na povrch nejaky skandal jako nedavno v italii,ktery me utvrdi,ze jsem asi moc naivni,ale verim tomu.Kdy\bych mel u sazeni neustale vsechny zvraty a goly v zaveru prikladat neciste soutezi,za chvili by se ze me stal paranoik.No a zvraty a neocekavane vysledky ci prubehy jsou prakticky ve vsech sportech,v nekterych min,v jinych vic a jsem tomu rad,protoze kdybych vedel ze kurs 20 proste nikdy nevyjde,tak by to sazeni nemelo smysl.
Ale myslim,ze zapas Clippers-Memphis pred par dny urcite podplaceny byl...![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |