souhlasim s temi predchozimi prispevky
vydelat se da tam, kde to ma value a to je tak, kde to proste neni zprofanovany; takze dedic a jeho soutez TV Nova byla pecka, jeho zamestnanci pro arby taky (aspon po financni strance), ale tohle klonovani je myslenkova katastrofa
nicmene... vypada to ze to chteji trochu valit prave pres limity a upozornovat na sebe ve stylu "jinde si za tolik nevsadite" a pokud se zacne rypat do omezovani hracu u Fka, TS apod, tak z toho neco preci jen vypadnout muze
nadto neexistuje sazkovka, ktera by se nedala vybrat a pokud ty limity budou treba 2k E tak to muze byt zajimave; kdo zna trh a umi ho cist, tak zna dynamiku posunu pri nekterych udalostech, takze treba pouzitelna bude
osobne jsem zvedav, co predvedou v livku
Gambling feels like endless ejaculation
Liverpool 2,1. Zavolej tam, Jirko.
Já tam nemám účet ...
mezi jazyky přidána vietnamština![]()
po vzoru TS
Gambling feels like endless ejaculation
s manipulakem je to 10% z vkladu, viz. na jejich strankach priklad tiketu (Herni plan -> Jak sazet)
to uz nekolik tydnu neplati,jsou bez MP a brzy pujdou na net
je tam problem ,ze existuje mnoho ruznych podnajemnich smluv,ktere se za ty leta upravovala,z toho mozna vyplyva ,ze v tuto dobu tam jeste mohl byt poplatek,jelikoz troufam si rict ,jiz dochazelo ke stmeleni a sjednoceni smluv..tudiz i stejne podminky pro sazkare a to znamena sazky bez MP a ani z vyher zadny poplatek,pokud v poslednim tydnu..to tak bylo ..prosim vloz odkaz na tiket..,ale pokud jsi 15.platil poplatek a tvrdim, ze by to musela byt jedna z poslednich vyjimek s poplatkem..kde v dane sazkovce byl poplatek..diky stare smlouve
Naposledy upravil gladiator4; 02.11.2012 v 01:58.
tak ale JH myslím psal, že to sázel přes telekonto, takže by na to nějaký dobíhající smlouvy s nájemci poboček neměli mít vliv..
oni nejsou o vikendech na telefonu? posledni 2 vikendy jsem jim tam volal a ze pry jim muzu nechat vzkaz... :-/
Volal som tam raz cez vikend - tiez som sa nedovolal. Minuly tyzden, baba na telefone, nebola moc kompetentna, a ze ani ma nemoze prepojit na niekoho (z vedenia, pripadne nejake kurzove, atd.), kto by vedel.
Tak asi je najlepsie zajst priamo na pobocku. Co mi ale povedala, udajne poplatok (MP) by sa mal platit v pripade vyherneho tiketu ...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |