Ahoj gugatronic,

v Tipsporte sa mi stava v poslednych tyzdnoch, zo 100 tiketov, asi u 80 mi Tvoj kolega z kurzoveho oznami: "Sazka zamitnuta". U zvysnych 20 tiketov, asi 7-8 mi prijme v povodnom kurze za zlomok pozadovanej sumy a ten nepatrny zvysok, ponukne mi (tiez za zlomok pozadovanej sumy) "velkoryso" napriklad kurz 1.8 (namiesto povodneho 2.0 - kvoli ktoremu si vlastne predtym natiahnem stranku Tipsport-u a prihlasim sa na ucet; ak by som chcel hned 1.85 az 1.95 - mozem ist do Fortuny, Sazky...) a nasledne znizi kurz na 1.9 (nie na 1.8 - ako ponukal mne ).

To su na tom uz tak zle, ze su taki vyplaseni ?

Ak sa teda mozem spytat (viem, ze nie si oficialny zastupca, len by som rad vedel Tvoj nazor, kedze sa tam pohybujes, mozno si nieco zaregistroval ... ):

1) je to celoplosna ("celotipsportova" ) strategia - neberu aj inym "aspon trochu" uspesnym tipujucim ?
2) je to jav trvaly - nevratny ?
3) iny dovod preco neberu ?

Ano, chapem, ze podla Herneho planu na to maju narok...Ale ked do urcitej doby pekne brali a naraz sa akosi "zasekli" ...

Tym, ze takto drasticky omedzuju naber, sa vlastne zaraduju medzi "rekreacne" SK, ako Synottip, Maxitip, Startip..., ktore som uz davno vyradil z mojho "portfolia".

Predom dakujem za akukolvek reakciu.