Ahoj gugatronic,
v Tipsporte sa mi stava v poslednych tyzdnoch, zo 100 tiketov, asi u 80 mi Tvoj kolega z kurzoveho oznami: "Sazka zamitnuta". U zvysnych 20 tiketov, asi 7-8 mi prijme v povodnom kurze za zlomok pozadovanej sumy a ten nepatrny zvysok, ponukne mi (tiez za zlomok pozadovanej sumy) "velkoryso"napriklad kurz 1.8 (namiesto povodneho 2.0 - kvoli ktoremu si vlastne predtym natiahnem stranku Tipsport-u a prihlasim sa na ucet; ak by som chcel hned 1.85 az 1.95 - mozem ist do Fortuny, Sazky...) a nasledne znizi kurz na 1.9 (nie na 1.8 - ako ponukal mne
).
To su na tom uz tak zle, ze su taki vyplaseni?
Ak sa teda mozem spytat (viem, ze nie si oficialny zastupca, len by som rad vedel Tvoj nazor, kedze sa tam pohybujes, mozno si nieco zaregistroval... ):
1) je to celoplosna ("celotipsportova") strategia - neberu aj inym "aspon trochu" uspesnym tipujucim ?
2) je to jav trvaly - nevratny ?
3) iny dovod preco neberu ?
Ano, chapem, ze podla Herneho planu na to maju narok...Ale ked do urcitej doby pekne brali a naraz sa akosi "zasekli"...
Tym, ze takto drasticky omedzuju naber, sa vlastne zaraduju medzi "rekreacne" SK, ako Synottip, Maxitip, Startip..., ktore som uz davno vyradil z mojho "portfolia".
Predom dakujem za akukolvek reakciu.

Odpověď s citací