za 3250 to jeste bude dalsi kopec srandy, jednoduche, to maji obecne tak nizke limity?
Tak jsem zvědav, zda Unibet sázku schválíJak tipujete?
Edit: vím, že to není přínosný topic, ale i tak...![]()
![]()
![]()
za 3250 to jeste bude dalsi kopec srandy, jednoduche, to maji obecne tak nizke limity?
Gambling feels like endless ejaculation
3200 Czk je super na cesky basket na unibete. to bol ale ticket request ak sa nemylim
promin, ja uz jsem dlouho z Ceska... jsem netusil ze uz ho spojili s Tureckem... tak jsme se dockali![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Já mám na livku tak limit 5000CZK na sázku (záleží na lize, na LM i 7K), ale jakmile se změní kurz, můžu sázet znova. Takže u basketu v podstatě můžu po 5000,- prosázet milion za zápas.Původně odeslal Orbital
Právě že nebyl (nebo jsem si toho nevsiml, byla to moje poslední sázka), předchozí sázky brali v pohodě, ale tahle se prostě zasekla. No nic, sázku vyhodnotili jako void, takže spokojenost.Původně odeslal sklenar
edit: Další variantou je, že jsem od nich dostal další limit a tickety jsou schválení, což nevím, neboť jsem u nich od včera nesázel.
podla mna to bol request a nejak sa na to zabudlo a stale to bol pending a vysledok uz bol znami
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |