jaky smysl ma vracet penize idiotum, to mi taky unika - nepomoct jednotlivci, dat prachy do instituce, ktery nerozumim, aby se o ne postarala
debata se sice o dost posunula, ale pro me je to furt to samy

doprdele, doprdele... kdyz chce nekdo pomoct detem v africe, tak se seberte a jedte tam pomoct, pokud chce nekdo pomoct gamblerovi, tak necht se sebere, vleze do prvniho nonstopu, vybere nahodneho idiota a travi s nim veskerej cas, pokud bys mel na sportalu gamblera a opravdu bys mu chtel pomoct, tak ho prece musis oslovit... pokud bys mel z nej mega mesicne, tak na to mas prostredky - vlastne bys mu mohl venovat prevaznou cast dne - udelal bys to?

BOHUZEL JE TO TO JEDINY, CO MA ASPON TEORETICKOU SANCI NA USPECH

me je jasny ze sportal nic nevydelava, jako asi kazdej gamblers related web v cesko-slovensku vyjma vitisport, liga.cz /a par reklamnich MFA/, i oddsportal je dotovanej. sazkar.net i kdyz zacne nekdy vydelavat, tak nikdy nesplati ten cas, co se do nej dal..tohle mi je opravdu jasny, ale nelibi se mi ta popsana nekonzistence

nekritizuju sportal, nekritizuju ani to, ze byste radi delali penize z affilu... proboha
kritizuju jeden clanek, kterej jako by z idnes.cz vypadnul, clanek kterej neovlivni v zadnym pripade ani toho jednoho gamblera. je fakt, ze ted uz ti celkem verim, zes tohle chtel psat v ramci ochrany lidi, ale tohle je clanek napsanej pro 80lety babky, co jdou do kostela, neovlivnis jim nic. I kdyby si ho precet kazdej cechoslovak, tak negambleri s nim budou souhlasit, gambleru se to nedotkne, mozna si v nejakym zachvatu reknou, nj. asi jsem v prdeli, ale hned na to zapomenou.

Pokud bych psal clanek zamerenej na gamblery /a ty pises, ze to tak bylo/, sel bych do toho hodne utocne. Gamblerstvi neni nemoc, ktera se jen tak vyskytne u jinak harmonickych lidi. Gamblerstvi a zneuzivani cehokoliv je konecna faze dekadence dnesni znudeny spolecnosti. Mozna ty osobne sazis jen pro zabavu, ale to ti rekne kazdej gambler - kazde s prominutim vypatlane, line a zkrachovale hovado, co se slozilo, protoze mu neco nevyslo v zivote. A takhle bych to zacal...

"Vazena lina sebranko...", jenze sportal je taky pro jine lidi, a pro ty je takovejhle clanek vata. Aspon podle myho nazoru.