Reklama na livesport. cz v casopisu ABC ( v tistenem podani ). Docela me to prekvapilo. To je cilova skupina okolo 12 let ( prumerny vek ctenare ABC ).
Reklama na livesport. cz v casopisu ABC ( v tistenem podani ). Docela me to prekvapilo. To je cilova skupina okolo 12 let ( prumerny vek ctenare ABC ).
Naposledy upravil kanafásek; 27.06.2012 v 10:55.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Ted ses prokecl kolik je ti let![]()
Livescore je ještě v normě, horší by byl třeba kupón z Bet-at-home na volnou sázku 200Kč.( A jako vystřihovánka woodoo panenka německého fotbalisty 1:20.
)
12 rocni chalani by uz opichali hocico ine, len nie babku nemeckeho fotbalistu![]()
![]()
![]()
nemam scan, jen to "abíčko" .
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Já jsem výsledky sledoval od 5 let, v té době mě taky táta vzal poprvé na fotbal. Ve 13 jsem si poprvé vsadil v Tipsportu, přes dědu samozřejmě![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |