Bude záležet jak bude povrch nakonec rychlej, kdyby to bylo jako v Paříži nebude mít podle mě Nadal šanci, ale pokud bude hard pomalejší má snad šanci. Uvidíme po prvním zápase.
Taky mě ten kurs překvapil a to jsem viděl menší (cca okolo 8-ale nezkoumal jsem, jestli má někdo výš), sice se min. týden protrápil, jak píše Putin, ale pořád je to Nadal a pokud to celý vyhraje, tak se zase až tak nikdo divit nebude..abych nebyl uplne OT- to je na tom ted Nadal tak spatne, ze ma na vyhru v Barclays ATP Tour - Finále @9.8
Bude záležet jak bude povrch nakonec rychlej, kdyby to bylo jako v Paříži nebude mít podle mě Nadal šanci, ale pokud bude hard pomalejší má snad šanci. Uvidíme po prvním zápase.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Netrúfam si tipnúť....Nadal problémy, Federe nehral posledne nič moc...aj Murray bol akýsi neistý...del Potro zranený......na Djoka nevsadím...ale nevsadiť čosi na Rafu pri tom kurze......by bol asi hriech...
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Chuťovka od BWINU :
Fernando Verdasco (ESP) - Radek Štěpánek (CZE)
Kdo vyhraje první gem v tomto zápasu?
Tip: 1 kurz 2.34
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
Federer - Murray tip 2 aktuální kurz 1.962 PINNA
(včera 2.15 bwin - ty jejich nástřely nemají chybu )
Zase tu něco napíši a zamotám trochu svojí realitou.
Roger Federer - Andy Murray H2H 3-7
V posledních zápasech cítím nejistotu při Rogerových úderech, hraje jako by na údržbu a když se snaží útočit tak chybuje. Prohra s Benetauem minulý týden , ale i nyní s Verdascem.
Murray se svojí obranou hrou a vůbec stylem který je pro Federera velmi nepříjemný bude čekat na federerovy chyby. A že jich bylo v posledních zápasech spousta. Ve finálovém zápase s Djokovičem neměl Federer ke konci 1 setu ani jeden vítězný úder z forehandu a 2 vítězné s backhandu, byla to přehlídka nevynucených chyb, ale na obou stranách....
Domácí prostředí necítím jako výhodu, to že se vesměs hraje na Muraye ( patrně kvůli H2H ) mě taky trochu odrazuje, kurz pod 2 je taky signál jít od toho pryč, přesto všechno budu sázet na Murraye, a určitě zkusím i 2:0.
A hlavně samozřejmě live.
Tak vlno, můžeš začít kolabovat![]()
Federer - Del Potro tip 2 kurz PINNA 3.52 ; 3.5 BF ; 3.27 bwin
Murray s Fedexem slabý výkon, krátké míče, podání atd... Del Potro mu to takhle servírovat nebude. Zápas podle mě minimálně vyrovnaný.
Federer se předvedl docela slušně ( výjma 1 setu ) ale dost mu k tomu Murray dopomohl svoji hrou. Neustálá zranění Del Potra je nepříjemné...
Proto možná sázka vhodnější na PINNACLU.( skreč v prvních dvou setech = void )
nadal davydenko
kurs vsechno nad 2 na nadala je o.k., takze sazkovky snad nemusim dodavat, i kdyz uz to pisu trosku pozde, ale i za ten kurz 2 je to parada ...
no a layovat maryho (momentalne za 1,2zitra a pak si pockat na vyrovnanej prubeh je taky dobry, ale tam hodne zalezi na tom, jestli bude mit verdasco porad sanci postoupit ... takze tady zatim pockat
tak je jen jedna moznost jak to zjistit..Původně odeslal JIRKAHOMOLA
anebo to dat z jineho uctu, ale podle me je to pinu jedno, oni vedi ze na soft lajnach prodelaji tak jako tak, jako tisickrat sem tam si arb asi nevyrobis
v livku udela maxbet obvykle z -110 +100, ale jsou to 20 cent lajny
Gambling feels like endless ejaculation
Pocet tipu: 24
Z toho vyhranych: 7
Void: 0
Celkem vsazeno: 81
Celkem vraceno: 62,73
Profit: -18,27
ROI: 77%
Tip c.25: S. Stosur-M.J. Martinez Sanchez: 2 kurs 2,94 vklad: 5 Bwin
Tvoje výsledky nič moc...
tých 24 tipov na tenis bolo dnes ?
vsádzaš klasiku-víťaza alebo niečo iné ? (víťaz setu, a pod...)
v akých kurzoch vsádzaš ?
podľa toho, že si vyhraj menej ako 1/3 a stratil si percentuálne dosť málo......vsádzaš na vysoké kurzy, čiže outsiderov ?
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Tech 24 tipu je za celou dobu co jsem zde registrovan, jinak svym zpusobem jsem docela liny a z toho duvodu jsem pridavam pouhy zlomek toho co ve skutecnosti sam vsazim v sazkovych kancelarich. Jinak prevazne vsazim tenisy a to ty kursy, u kterych si moje malickost mysli, ze jsou hodnotne. Tento zapas osobne mam vsazeny na Pinnacle v kursu 3,01, ale v dobe kdy jsem tam tu sazku uzaviral tam byl dost ubohy limit a jen muj vklad ten kurs dost srazil. Z tohoto duvodu jsem uvedl kurs, ktery byl v te dobe aktualni u Bwinu, kde jinak sam vubec nevsazim.
Pocet tipu: 25
Z toho vyhranych: 8
Celkem vsazeno: 86
Celkem vraceno: 77,43
Profit: -8,57
ROI:90 %
Tip c.25: S. Stosur-M.J. Martinez Sanchez: 2 kurs 2,94 vklad: 5 Bwin 0:2 OK
Pocet tipu: 30
Z toho vyhranych: 11
Celkem vsazeno: 107
Celkem vraceno: 112,39
Profit: +5,39
ROI:105 %
Tip c.29: L.Mayer-E.Gulbis: 1 kurs 2,40 vklad: 6 Pinnacle 2:0 OK
Tip c.30: I.Ljubicic-J.Benneteau: 2 kurs 2,33 vklad: 5 Pinnacle 0:2 OK
Tak tip na Ljubicic-Benneteau, i kdyz vysel, nebyl zrovna zahran idealne. Jelikoz dneska sel Benneteau hrat na Pinne v kursu kolem 2,50, coz je o dost vic, nez mnou avizovany vcerejsi kurs 2,33.
dlouho tu nebyl žádný tenisový tip, tak zkusím Ljubicic - Machado 2 cca 2.7 různě a myslím i Gil by si mohl poradit doma s Giraldem, kurs stejnej jak u Machada, kterýmu věřím kapku víc...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |