Ale zase kolik % by se mělo vsázet na jak malý kurs a v případě většího banku, bych asi upřednostnil ještě menší % vkladu. Vím, že existuje jakási Kellyho kalkulačka, ale já bych jí spíš nazval Kellyho sebevražednou kalkulačkou. Pro příklad s bankem 100k bych na kurs 1,10 vsadil třeba 8 % banku, ale s bankem 1M už třeba jen 6 % banku. Prostě i tohle by dle mého názoru mělo být zohledněno, čím větší bank, tím víc soft strategie. Na kurs 1,01 bych byl ochoten v případě velkého value (např. teď kdyby dal někdo 1,01 na USA proti Tunisku, kde USA byl favorit v handicapu asi -54,5 bodu), tak bych byl ochoten vsadit tak 12 % banku maximálně. Víc bych si asi nemajznul. Ale jinak to vidím stejně jako Sklipkan, určitě by MM neměl být řízen stylem, že riziko bankrotu by mělo být vyloženě 0,0000001 %, protože to v konečném důsledku způsobí ztrátu mnoha ziskových příležitostí. Já jsem sice zahučel dolů 25 %, ale když se na to podívám z druhé strany, kdybych se držel strategie maximálně 1-2 % na sázku, tak jsem ten bank takovej nikdy nevybudoval.