No ja to moc nebudu rozepisovat takže jen k tomu banku....Osobně sazim 90% sazek 1% banku,pak jsou samo bety ktere si zasluhuji ujet ale nikdy to nebylo vic než si mohu dovolit takže do těch 5% ale to se stava tak 4 krat do roka...Dale zaleži kolik toho člověk sazi ono pokud mam v sezoně třeba 300-500 tiketu měsičně tak ten bank pokud se trefuje roste rychle i při 1%-2% na tiket.Pokud mas bank jaky mas a saziš převažne challengery tak je uplne zbytecne mit tak velky bank protože ho nikde neuplatniš.Ja mam bank cca 15 krat nižši a už mam při okrajovych sportech kterym se věnuji problem to vsadit a musim nekdy i oželet kurz a rozložit to na vice sk at mi ty učty chvili vydrži.Člověk by neměl byt nenažrany a osobně se mi neche zakladat každy měsic nove a nove identity je třeba myslet na budoucnost.Key pro mě je,že nemusim nikde makat,nechat se buzerovat,jsem svym panem i co se tyče času,mam čas na rodinu a koničky a vydělam tolik abych žil spokojeny život a něco i ušetřil...Nedovedu si představit hospodařit s takovym bankem jako ty zvlašte ne u Českych sk....S těmahla prachama se už musi jet jak nekdo psal na menši roi a vetši objemy co se vkladu tyče nekde na pinne,asiatu či burze....