Fóra jsou super. Dokud se na nich někdo (obvykle provozovatel) nestane takovou autoritou, že přestane mít názorovou opozici, všichni přikyvují a tak hezky si notují...
Já bych ale ten přínosný příspěvek z 11.09., 19:00 přece jen okomentoval:
"zamestnat programatora, nakoupit nebo jinak ziskat feed - neni to uplne levne"
Jistě, dělat odds comparison weby, to je věc jednoho programátora, nákupu feedů. OK. Mimochodem, je hezké jak těm lamám (spojkasport) odpovídáš, ačkoliv oni jsou to proti čemu jsi asi chtěl (resp. měl bys) psát (rychlokvašky přiživující se na sázkovém trhu). Jinak spojkasport nám (livescore.in) vykrádá live výsledky a ještě je drze distribuuje 3. stranám, to zde ovšem není důležité. Měli byste jim vytvořit speciální thread, je to typicky česká firma a zaslouží si podporu.
"aby nejaky portal vedel, ze proste bwin je pro evropany super, ale pro UK zakazniky katastrofa"
Portály se v kontinentální Evropě nějak obecně dělají pro Brity? Které to jsou? Měly by zmizet linky na bwin, protože portály může navštívit Brit?
"Co vime o Izraeli, kde je gambling zakazanej, ale gambleri tam jsou"
Gambleri jsou vsude, ale v Izraeli je jich relativne skoro nejmene, chybi tradice, sazky jsou tam povazovany za neciste, sazi spis druha obcanska kategorie u monopolniho Winneru nebo prachaci na lodnich kasinech mimo uzemi IL.
"A i pak tohle proste nejde zapsat do hvezdicek nebo nejakeho cisla. SBR puvodne pouzivalo vicedimenzionalni hodnoceni a i to neni dobre."
To je předpokládám reakce na heyhou, který se OddsPortalu směje za neprůkazný SBR rating. Mám najít příspěvek, v němž jsi OddsPortalu doporučoval toto "objektivní" hodnocení zavést jako jedno z kritérií? Skoro jsem čekal, že se OP po této úpravě zastaneš. Mimochodem jsou na http://www.oddsportal.com/bookmakers/ jako první sázkovky Pinnacle a The Greek, snad uvedeš další portály, které rating bookmakerů pojímají takto "komerčně".
"Pokud jsou to idioti nahnani PPC kampani (shoda s tim, ze Oddsportal rozjel kampan na etargetu ciste nahodna), je jim pomerne jedno, v jakem baleni dostanou produkt."
Na odkaz z eTargetu může kliknout jenom idiot? V AdWords nebo organickém Googlu je to inteligent? "eTarget" je další termín, jemuž tu většina lidí nebude rozumět, takže budeme působit světaznale, ale jak to souvisí s tématem?
"Jedna pulka je spolek alkoholickych dementu objizdejicich CAP konference"
Kolik lidí z CAP znáš a pod jakým pseudonymem na těchto akcích vystupuješ? Viděl jsi (zpité) fotky z parties na CAP webu a tak soudíš, nebo jsi tam byl osobně?
"Vsak i ja jsem myslim pred lety par registraci dal pro esazkovky.cz /pilotni livesport ze ?/ nebo neco podobneho..."
Jistě popíšeš mně i čtenářům fóra propojení esazkovky.cz a LiveSportu? Dík.

Odpověď s citací