sazkovek, co vypisuji je asi vic, mozna CRIS bude vypisovat pred greekem i pinnacle, jinak preji mnoho stesti v nove sezone, snad to prezijem ve zdravi, konec NBA me dost sejmul
NBA preseason
So what ? Zdravim vsechny fanousky NBA pred startem noveho rocniku. Zakladam vlakno kdyby se ke mne nekdo chtel pripojit, a protoze na K2 kde loni tohle vlakno bezelo, ale nejak se to tam cele zmenilo a zrejme uz obycejni sazkari neexperti nejsou vitani, takze se alespon muzeme soustredit jen a nejlepsi forum o sazeni.
Po zahajovacim duelu v Utahu muj druhy pick v preseason. Obecne byva hodnota v preseason spise na outsiderech, Jazz jsem hral sice jako favs hcp ale vsechno hralo v jejich prospech.
Bucks @ Wolves
Podle toho co sem nasel by v zapase meli nastoupit jak Redd tak Bogut. Bude to neco k 20ti minutam ale to mi staci. Minnesota je pro me shit team a krom Jeffersona kterej je strasny prase ale hraje dobre tam nemam nikoho oblibeneho. Ten ma navic problemy s kolenem a jestli nejak nastoupi tak spis asi odehraje min.
Ja osobne cenim Bucks, je to dobry tym s dobrejma hracema a dycky na nejk rad sazim, nebyt zraneni dvou klicovych hracu loni, mohla to byt skvela sezona.
Takze zaverem hraju Bucks protoze jsou lepsi a mam je rad
Pick : ML (Bwin 2,4), +3 (The Greek 1,91)
Jeste ktere sazkovky vypisuji NBA : The Greek, Pinnacle, Bwin, Bet365, ostatni me ani moc nezajimaji
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
sazkovek, co vypisuji je asi vic, mozna CRIS bude vypisovat pred greekem i pinnacle, jinak preji mnoho stesti v nove sezone, snad to prezijem ve zdravi, konec NBA me dost sejmul
Gambling feels like endless ejaculation
Raptors@76ers
pro oba opener v preseason, u Toronta nebudou 2 nejvetsi stars, Bosh a Turkoglu. Philla by mela byt komplet. Podle toho co jsme cetl chcou oba treneri jak jinak nez hodne improvizovat. Zitra si to znova rozdaji v Kanade, takze cekam ze dneska si to doma urve Philly a zitra to bude opacne. 1,87 ML na bwin jsme nestihl a uz se to klopi na -3 takze beru kurz na greeku.
76ers 1,91 (greek)
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
tak rekl bych ze asi to je zatim nejvetsi ulet v preseason, sice to potvrdi az hcp co vypisou US bookies, ale ten kurz je mimo IMO.
Clippers (2-1) @ Spurs (1-1)
podle news dneska urcite nenastou Tony Parker, a ja bych se nedivil kdyby posedel i Manu a Timmy. Je to klasicka priprava Popoviche, veteranum dava rest a ma to celkem na haku.
U Clippers zatim nejsou zadne news kdo by mel chybet, jen jsem nasel info ze Telfair je porad out, takze Davis a Gordon jsou in.
Skoda ze jeste neni vypsany hcp, protoze podle toho kurzu by to melo byt cca +7 a to je lahudka. Pokud to tak vypisi, pridam i na hcp. Vklad klasicky small (preseason)
Clippers ML 3,6 (bwin)
to je fakt silenost
jj pekne, jak nastra pise, popovich proste kdyz nemusi, tak nevyhrava![]()
taky jsem si líznul , díky nastraPůvodně odeslal Jendrul
![]()
jenda rychlovka, zacatek v 19:05 h.
Celtics@Raptors
Preseason pomalu finisuje a starteri dostavaji cim dal vic minut, podle news maji byt hvezdy Celtics na place hodne dlouho a zitra to same. V preseason finale (streda proti Cavs) jim da naopak Doc R. odpocinek. Tohle uz se pomalu muze podobat regular game, takze kvalita je uplne jinde. Bwin nabizi porad peknych -2.
Celtics -2 / 1,91 (bwin)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |