Původně odeslal Orbital
Mne sa raz (asi pred rokom) stalo u MB, ze mi omylom 2x zapocitali - pripisali ten isty "upload". A ze to bola pekna sumicka...![]()
1.mail: Napisal som im, ze ci sa nahodou nepomylili, pri pripisovani depositov - a oni, ze aby som bol konkretnejsi.
2.mail: Ze mam dojem, ze tu a tu platbu (konkretne som uviedol sumu, aj den) asi pripisali omylom 2x.
3. odpoved od nich - ze, "mozete nam, prosim, zaslat "printscreen" z tej platby ?"![]()
Tak to uz teda bola sila, aj mna to trochu vytocilo (inak byvam kludny) ! Nestacilo im, ze som ich "navigoval" - chceli vsetko dopodrobna. OK, tak som im to poslal.
Potom ten credit "navyse" stornovali. Nedozvedel som sa, kto spravil chybu, ci niekto v MB, alebo to omylom banka, z ktorej som to odosielal, spravila 2x ten isty prevod - skor tipujem, ze v MB maju pekny bordel.
Nejaka Anicka Stepinska z VIP CS oddelenia mi potom dakovala, ze som ich na to upozornil - od radosti mi potom zdvihli limit na "bank card deposits" (uploading).
Dodatok: Centrebet mi raz myslim strhol (snad omylom) 2x withdrawal (bola to zanedbatelna ciastka - v porovnani s vyse uvedenym MB). Po reklamacii pripisali spat.
Co uz, treba vsetko kontrolovat, aj ked je to otrava - cas zaberajuca.

Odpověď s citací