chamtivost bude vzdy silnejsia nez zdravy rozum, teda aspon pri urcitej nezanedbatelnej casti populacie![]()
skusil som to, vychadzajuc z toho co som sa na roznych forach docital, dufam, ze teraz prakticky na uvod sezony nepuknu, este tam mam nejake peniazky... kazdopadne po novom roku by som tam rozhodne nechcel byt a ak tam nabehne za tym bonusom vela ludi, ktorych cielom bude len ten bonus a nie gambling, tak to vidim na dalsi smutny koniec, ak nebudu reagovat na pohyby pri futbale a nebudu take stavky rusit alebo obmedzovat, tak mozu skoncit velmi spatne hocikedy...
MSE je inak povestne zname najazdami na dobre bonusy, aj ked je to forum europskych hracov takze americke stavkove velmi neskalpuju...
btw, sledoval si v lete osudy betafterbetu, betonbetu alebo tipica? 100% do 100EUR bonus a vsetci pekne v prdeli, az na to tipico, to "len" spätne odobralo ludom bonusy a vyhry z neho a poslalo ich do... a vsetky tieto stavkove boli na MSE v popredi a isli tam stovky uzivatelov, tipico napokon bonusy nechalo, ale iba vybranym krajinam kde stale bonus ponukaju, UK medzi nimi uz nie a hraci stadial boli najviac zasiahnuty.. jeden chlapik sa chvalil ze za den zalozil 72 kont... no comment![]()

Odpověď s citací