Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 46

Téma: STARTIP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Re: STARTIP

Nekdy v prubehu MS ve fotbale jsem se u nich registroval a DNES(po vice nez 3 mesicich) mi domu prisel dopis s jejich kartickou. Do kolen me dostala veta: "STARBONUS program je nejvyhodnejsi vernostni program mezi vsemi sazkovymi kancelaremi, a to nejen v Česke republice, ale v celém sazkovem svete"

koukl jsem na jejich stranky a kdyz si vsadis 7x3000kc, dostanes volnou sazku 100kc na akovku s kurzem aspon 5,00. A to se vyplati

tak jsem se regnul k tydle prubojny sazkovce. uz i v ty nasi perdeli sveta maj 2 pobocky ,ve dvou hospodach.
    regnul jsem se kvuli bonusum co davaj zadarmo .
    3 x 300 Kc bez vlozeni koruny.
    300 Kc je na pobockovy sazeni,
    300 Kc na internetovy sazky
    300 Kc na live sazky. u tech prvnich dvou zrejme kurz 5,0 a u live sazek jen 1,5
    na pobocce nepotrebuje clovek nic na manipulak, odecte se pak z vyhry . je to asi 10 procent co jsem koukal.
    na netu uz je to horsi tam clovek potrebuje naky love na to aby zaplatil trapnej manipulak, nejmin jde poslat 100 Kc pres kartu, co jsem cetl podminky tak na pobocce lze az od 3 kil vkladat.

live sazky ,sice jich neni moc, ale prijde mi ze jim tam kurzy visej hodne dlouho po . a vyhoda je aspon ze uzaviraj hnedka tiket, neni to jak u jinych cz amateru ze 10x menej kurz. a to podavam rychly sporty jako tenis a basket, ne nakej pomalej fotbal. klik a sazko do 1 sekundy uzavrena. pokud nestahne nabidku a nezmeni treba lajny.

no a pak maj jeste 15 x 200 Kc volnej tiket , v pripade prohry pripisou volnej tiket na 200 Kc.
    vyber na pobocce je chranen kodem poslanym v smsce

Citace Původně odeslal vandator Zobrazit příspěvek
    a pak maj jeste 15 x 200 Kc volnej tiket , v pripade prohry pripisou volnej tiket na 200 Kc.
    vyber na pobocce je chranen kodem poslanym v smsce
    jestli neva, jen doplním menší detail:
    tech 15x200 musí být prohráno z reálnejch peněz....muže být i solo sázka...po prohře to však putuje do bonus konta kde už se musi bvsadit akovka/kurz 5+

Pravidla přispívání