Ucet mam u nich asi 4 roky, ale uz vyse 2 roky tam nehram.

Postupne mi znizovali limity. Bez schvalovania (v zavislosti od ligy) islo vsadit maximalne radovo v desiatkach EUR, maximalne snad 200-300. Suma vyssia, nad limit, isla na schvalenie (proces schvalovania trval tusim od 1 - 3 minut ?). Brali/nebrali striktne podla okamzitej situacie na trhu (samozrejme, ze to tak vsetci robia, ale u 10bet sa mi to zdalo az velmi striktne). Vysvetlim.

Tipoval som kurz napriklad 2.0 v 10bet. Ak v ten moment mali "hlavni hraci" (Zlti + Pinny) kurz rovnaky (2.0),
pripadne vyssi (2.05, 2.1, atd.) nez mal 10bet - v tomto pripade zobrali vacsinou celu pozadovanu sumu, v zavislosti na tom, cim vacsi mali "podkurz" - tym viac zobrali.
V opacnom pripade - ked mal 10bet kurz 2.0 a Zlti mali povedzme 1.95 - vtedy 10bet odmietol, pripadne hned ponukol kurz 1.9 - ze ci to chcem vsadit. Fakt toto velmi silno dodrziavali, takze ak som mal online natiahnutych Zltych a videl som, ako sa kurz v tom danom momente hybe - hned som vedel predpovedat, ci zoberu, alebo nie.

A s kolegom " Ištvan zakeřny " musim len suhlasit:

Kurzy jsou nastaveny anasledne upravovany nejspise dle pinny jelikoz skoro vse maji stejne a 10 bet ihned po uprave lajny ci kurzu pinny upravuje take.

Toto som si vsimol tiez a dokonca aj zazil na vlastnej kozi.
Daval som nieco v Pinny a kedze strop v Pinny bol vtedy este dost nizky na ten zapas a 10bet mal na ten isty zapas len o trochu nizsi kurz, chcel som ten isty zapas len "dorazit" v 10bet. Ale "chyba postupnosti"
Akonahle som natipoval strop v Pinny (samozrejme Pinny po nabere automaticky znizil kurz), asi v priebehu 10 - 15 sekund (!) znizil aj 10bet !!! Dalsi krat uz som to robil opacne: najprv v 10bet a potom v Pinny !

Takze je jasne, ze maju nainstalovany superrychly software, ktory neustale skenuje kurzy od Pinny + Zltych a akonahle sa tam nieco len malicko pohne - 10bet okamzite reaguje tym istym smerom...Verim, ze bez toho, ze by dany zapas u nich ktokolvek vsadil !

A tiez su az komicke ich zmeny, aj ked je "absolutne bezvetrie", u nich niektore kurzy "tancuju" o 0.01 (napr. z 2.5 na 2.51 a naspat). Vysvetlujem si to tym, ze chcu, aby ich kurzy boli stahovane roznymi porovnavacmi kurzov a aby budili dojem, ze sa u nich "nieco deje", ze tam niekto tipuje...Fakt smiesne .

Co sa tyka vyberov, vzdy vsetko vyplatili, aj ked zo zaciatku ziadali kopie vsetkych moznych dokumentov (ale to nie je nic neprekonatelne - mnoho bookmakerov tak postupuje). Myslim, trvalo tak 2-3 pracovne dni, nez vyplatili a obcas bolo treba pourgovat. Raz tusim strhli (neopravnene) nejaky poplatok pri vyplate - po reklamacii vratili. Bonus som u nich myslim nemal (ked som zakladal ucet - nemali ziadnu bonus akciu).

Vsimol som si tiez, ze (10bet) casto ponukaju -ako inak - podkurzy ( ! ), tam, kde je na trhu "pole neorane". Napriklad Zlti maju zatial (Early market) len Handicap (povedzme) - 1/4 a + 1/4. 10bet vsak ponukne na ten isty zapas aj -0.5 a +0.5, avsak obidve strany znacne (az nechutne ) podhodnotene. Toto robieva aj Olympic (The Greek). Teraz mam na mysli hlavne futbale.

Takze, znizene limty + nie najlepsia reputacia na zahranicnych forach ich u mna diskvalifikuje.

Podotykam ale, moje skusenosti u nich su 2 roky stare, mozno je teraz situacia ina...