hmmm velmi zajimave .... jinak ja Pokerstars a Fulltilt vubec nemusim,ale je to mozna zpusobeno tim,ze jsem zacinal od ruznych free nabidek a hlavne freerollu a ty se na starech ci tiltu hrat nedaji pri tech nekolika tisicich hracich,tudiz od te doby jsem si oblibil mensi herny a tech je spoustuu... a pro zacinajici a ty kteri nechteji jit s vlastnimi penezi stejne jako ja ideal ruzne mensi herny kde si clovek najde freerolly do maxima 500 lidi a castokrat i mnohem mene,treba i kolem jedne dvou tri stovek hracu s dotacemi od 50,100,200,500usd ci euro a obcas i ruzne specialni klidne s dotacemi 1000-2000 tam je obcas i kolem tisice hracu,ale i to je proti pokerstars a tiltu pohodicka.... navic na tech dvou jsou freerolly treba s dotaci 100-200usd a tisice hracu..... ale jinak na cashovky to zas tak velkej rozdil nebude kde hrat v jake herne....ovsem mam docela rad software everleaf,ale to zas bude zpusobeno zase tim,ze jsem zacinal od nuly a je jednoduche vybirat pres moneybookers,neni treba zadnej vklad a staci jen kopie ID ci pass.... naopak sofware kterej moc nemusim je ongame,tam presli betfair,je moc narocnej a clovek kdyz ma otevrene spostu veci,tak casto vypadava,libilo se mi jak meli ten svuj software.... vcelku mam rad i cake software ci ipoker.... jo malem bych zapomel entraction software, je take ok,nevypada buhvijak,ale nenarocnej coz je fajn a maji u toho temer vzdy sazkovku,ktera je vlastne stejna pro vsechny company stejne jako poker... no a vybery u nich na moneybookers jsou taky easy dokonce bez dokumentu.... jak rikam jsem malinko ovlivneny tim,ze jsem zacinal z niceho tudiz jsem si zvykl na mene frekventovane herny jak pokerstars ci tilt.....takze co u mne vyhrava je nenarocnost softu a jednoduchost vyberu ...nepotrebuju ty nesmysly co maji pokerstars,milion avataru,ruznych rozliseni stolu a dalsi nesmysly,ktere nejsou k vydelavani nutne...v jednoduchosti je krasa a u mne i uzitek