kapu
kapu
Vubec nerozumim rohum, ale prijde mi, ze je to tak nejak podobny runum v baseballu. Neboli kdyz prijde jeden, tak je vetsi pravdepodobnost nasobnyho "skore". Je 10 rohu za pulku fakt takovej problem v derby?
Gambling feels like endless ejaculation
u vyrovnananych zapasu se sazi na 10,5 nebo 11,5 za cely zapas
9 rohu za poločas by musela hrát barcelona proti lišni nebo střízkovu ...
Původně odeslal papez.krokodyl
to hej... a este by museli byt pod hrozbou, ze hrac ktory nebude kopat roh bude pocas prestavky zastreleny...![]()
![]()
![]()
nerikej, zes v zivote nevidel fotbalovy zapas....Původně odeslal Orbital
jo mate pravdu, 10bodu za 5inningu v baseballu je taky pekna vzacnost
uprimne receno fotbal jsem sice videl a na MS a ME jsem s nim jako sazkar i experimentoval, byl jsem i v plusu, ale to po par desitkach ruznych podivnych sazek nic neznamena
jako sazkar jsem to uplne vypustil, nevidim moc jak tipovat rohy - zaklad je urcite nejaka statistika a pak? over kdyz se sejde dobry brankar doga proti ofenzivnimu teamu co idealne prohrava? spatne pocasi je spis over nebo under (stejna diskuze jako u baseballu - hracum v ifenzive to vic klouze, ale klouze i balon defenderum)?
byl to jen nastrel mimo, ty ostatni kurzy jsou podle me lichva, nejak jsem si myslel, ze to chteji treba vylepsit
Zas tak vzácný to není. Já mám evidováno, a sleduju jen vybraný zápasy, za posledních 14 dnů 5 zápasů s 9 rohy v poločase a 1 zápas s 10 (Barcelona x Gijon).
Je to založený především na statistice, způsobu hry, na tom, o co zrovna jde, a kdo je soupeř. Počasí tak nerozhoduje.
Je veliký rozdíl mezi tím, jak týmy hrají doma a venku. Tedy, kolik dosáhnou rohů pro a proti.
No a taky se v každý lize urodí jeden dva týmy, na který je spoleh. Skoro v každým zápase, téměř jedno s kým, vyprodukují vysoce nadprůměrný výsledek. V Premier League to v loňském roce byla Aston Villa doma, v předminulém Liverpool.
No a tak podobně.
samozřejmě, že to není vzácnost
tak jako nejsou problémem 4 rohy během minuty
ale tady je řeč o vyrovnaném zápase, kdy jeden tým je stejně marný jak druhý
ani ne 10minuta a uz 5 rohuPůvodně odeslal papez.krokodyl
NAKONEC 9![]()
![]()
9+ , to je včetně 9 nebo bez?
10 minuta a 5 rohu neznamena NICPůvodně odeslal Nordir
to je jak první poločas černé hory - 15 rohů, a ve druhém 2 nebo tři ...
9+ je over 9.5
jo, je to podobny jak ty runy v bejzu, jak se rika, cert sere vzdycky na jednu hromadu
osobne si myslim, ze zapis 9+ znamena 9 a vice, takze i tech 9 rohu by meli vyplacet, takze GL tomu, kdo vsadil...
v tom pripade vse co jsem v tomto threadu napsal bylo blbe (a presto to vyhralo), aneb klasika na foruPůvodně odeslal Hanes
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |