Zdar,čoveče to máme poměrně odlišný názory.Cibulkova je pro mě jednou z nejpodstivějších hráček,kterou sem nikdy neviděl odfláknout zápas,podle mě strašně zažraná do tenisu a strašnej dříč.No a Lisicki v prvním setu prostě nedala nic.Určitě si nemyslím že by na grandslamu nehrála naplno,protože ji to nebaví.U ni je myslím jinej problém,že nemá variabilní hru.Prostě hraje pořád to samé tvrdou agresivní útočnou hru a když ji to jde dokáže porazit téměř každýho a když nejde udělá 15 df a 50 UE,nic mezi neumí ,nebo jsem u ní nic jinýho zatím neviděl.Jinak shvedova super zápas na livko dal jsem ji i na zápas,ale vyměknul jsem a zajistil.Včera King opět potvrdila,že když narazí na hráčku co má výraznou slabinu(Stosur backhand) tak dokáže usmažit o dvě třídy lepší hráčku.Zejtra si Hantuchová sice protáhne svoje chabé nohy,ale vyřeší ji za 45 minut myslím To samý jak jde někdo na Katarinu Bondarenko kdo má slabší backhand je hotovo viz Ivanovic plus dneska Perry.Jelena zahrála standartně a férově prohrála,Oudin prostě byla výborná,šílenej výkon Petrova ta daleko nedokráčí myslím,ale má štěstí na los potvora.Na čínanku to umí.