Orbi, přečetl jsem pár věcí na tvém blogu. Zajímavé diskuse. A příště se radši budu vyjadřovat případně tam, protože cítím, že to sem moc nepatří.
Volby jestli volit nebo nevolit tam jsou dobře rozebrány. A já se nakonec řídím přesně podle: dělej hlavně věci, které ovlivnit můžeš.
To mi nebrání denně si udělat takové informační kolečko, aby trochu člověk zjistil co se děje a možná si stejně jenom nakonec namlouvá, že něco pochopil.
A skutečně nějaké spekulace o NWO a nějak do detailů zkoumat, jestli udělají tohle nebo támhle nebo se jim to celé zhroutí jako domino a nebo všechno nakonec bude jinak, nedávají moc smysl.
Prostě i jako u sázení: pokud něco podchytíš včas, zachovej se tak, ať z toho vyzískáš co nejvíc, případně minimalizuješ ztráty pokud nejde jinak. A pokud se ti něco nelíbí a uznáš, že je třeba za to bojovat, tak je třeba do toho jít naplno.
A jestli budoucí společnost má být taková nebo maková je nakonec jedno, protože je to nakonec o jednotlivci, který dostane přesně co si zaslouží. Myslím, že jsem snad konečně pochopil trochu tu duševní hygienu
Takže ty předchozí mé příspěvky jsou vlastně jedno velké nic.