Orbi, odpověď jestli mě to sere: ten příspěvek je dost dlouhej a hodně negativistickej, tak když jsem ho psal, tak jsem zrovna nebyl v rozpoložení, které hlásá kdejaká US kníga pozitivního myšlení Chtěl jsem to trochu rozvést, protože jsem chtěl Ondrovi alespoň nastínit jak to myslím a celkem mě nadzvednul i Izrael, i když já s tím asi těžko něco udělám, takže ty mě chceš možná nasměrovat k tomu, že tohle je pro mě naprosto kontraproduktivní. Dívám se na to ale i tak, že každý máme tady tom světě nějaký úkol nebo alespoň dispozice abych zůstal při zemi, které by měl člověk rozvíjet a z mého pohledu by člověk minimálně neměl vědomě škodit ostatním, když už není schopnej pomáhat. Když jsi se náhle objevil před časem v Brazílii, tak to ještě nebylo až tak evidentní kam vše směřuje, ale už tehdy jsem si řekl: dost dobrá strategie pro případné kličkování mezi autoritářskými režimy. Jenže to vyžaduje dost chladnokrevné myšlení ve stylu systém udělá opatření A, tak já ty blbce voseru krokem B. Jenže časem budeš mít celou abecedu a prostě nebude taktické dělat určité věci a stýkat se s určitými lidmi. Systém možná nebude tak zlý a nechá tě být, ale člověk má myšlení agenta a to pro mě svoboda není. Jak jsem celkem klidný, tak emoce schopný natrvalo potlačit nejsem. Nakonec i sázení mám postavené spíš na emocích, snahou odhadnout co se bude dít v zápase než na upřednostňování kalkulu pouhých čísel. Takže pro mě platí: snaž se zůstat svůj a pokud budeš muset udělat nějaké zásadní rozhodnutí, tak jednej srdcem a ne rozumem, ten ti skutečné štěstí stejně přinést nemůže.
K těm totalitním státům: pokud bude nějaká forma totalitní vlády v USA a většině Evropy, tak asi to sotva ustojí plácnu Finsko, které si navolí opak. Prostě co převládne, tak to bude pak v celém záp. světě. A to by pak již byl skutečně poloNWO, protože ty státy budou samozřejmě kooperovat viz. EU.
K USA: to, že do problémů spadne patrně dřív Evropa vypadá to tak. Ale nejde jenom o ekonomii. Jako USA na středním východě dělají jednu botu za druhou a Čína s Ruskem jakoby bez zájmu přihlíží, nechávají jim to sežrat. Izrael už se ale třese něco vyprovokovat. Bilderberg tento týden dost možná vystaví zelenou pro Írán. Jenže Írán znamená pro mě širší celosvětový konflikt, kde přestává sranda. A v konečném důsledku poslední hřebíček do rakve v pořadí Izrael, USA, EU. V Íránu má své zájmy jak třeba Rusko tak Čína a další. A ti nemůžou ustupovat do nekonečna. Nemůžou poslat do prdele třeba USD jako rezervní měnu? Taková Čína: exportuje do USA jako o život, na tom je samozřejmě hodně zranitelná, ale za to usmolené nikdy nesplatitelné dluhopisy a teď se ještě nechá vyšachovat z Íránu od kterého bere ropu? Říkám nevím, jen tak dedukuju, možná chybně.
Ještě k USA: není nad osobní zkušenost, ale pokud bereš info ze seriózního zdroje, který se právě a jen zaměřuje na podfuky a totalitní praktiky vlády, tak možná získáš až moc černý obraz skutečnosti. Jedno je ale jisté: ty případy rostou doslova raketově oproti rok zpátky. A párkrát už jsem narazil v diskusích, že pokud jsou skutečně nějaká volná místa, tak jsou to různé ostrahy, ale ne takové ty běžné snad to spadá pod FEMA. Na to bych si jako US občan posvítil, protože se evidentně připravují na něco většího Plno věcí už delší čas očekávám, jaksi zatím celkem nic. Z mé strany tedy samé false flag a už to začíná být nuda