Panove chapu vase reakce ale jste vazne trosku mimo misu. O rulete jsou vetsinou 2 typy stranek: 1) ten co vam rekne ze je lehke vyhravat staci jen zdvojnasobovat na barvu dokud nevyhrajete a pod. systemy najdete tam banner kasin kde timto jednoduchym systemem budete snadno vydelavat 2) stranky typu vymyslel jsem zpusob jak porazit ruletu poslete me 100 000,- a ja vam ho zaslu. Tim cim je tahle stranka jina je ze tady mate sanci osobniho setkani (moznost poslani prezentace za 1000,- sice je ale ta vam da jen zaklad). Ale i ta osobni setkani vam da jen navod na par systemu kteryma se da ruleta porazet. Jestli to clovek dokaze je vsak uz na nem a jak jsem psal sice muzem vsichni ale zdaleka ne vsichni to zvladnou. Samozrejme ty co to nedokazou budou psat vsade na netu ze je to podvod a ty co to umej nikam nic psat nebudou. Dalsi vec je ze je to opravdu drina a neni to vubec zadarmo v podstate je to analogie jako by jste (ti uspesni) ucili nekoho sazet vsechno mu vysvetlite budete se mu venovat a on pak zacne sazet sam ale bude to jen na nem. Samozrejme se muze stat ze nebude uspesny a vsechno progambli pak bude vsude na netu ze jste podvodnici...
Skupina FB tedka ma pres 500 clenu jeden novacek si ted dal praci a oslovil 300 z nich aby mu poslali nazor jestli se jedna o podvod a jen 8 lidi si to myslelo. Jinak Patrik tim proskolenim nekonci je schopen kdykoliv na telefonu poradit skoukava zaslana videa hracu a radi co delaj spatne + dela dalsi setkani hracu aby jim jeste trosku pomohl. Jak jsem napsal nechapu jeho motivaci muj nazor je ze neco vymyslel a sam me rekl ze zezacatku hral cely den a pak zavrel oci a videl porad jen ruletu tak si nasel zpusob jak tim i jinak vydelavat a proste si ten cas necha zaplatit.
Faktem je ze diky tomu ze ho nekdo z neuspesnych hracu naprasil na par kasinech a tam mu pak proverili ucet zjistili ze hraje jen ruletu (cca 1,5 roku)a nikdy na ni neprohral nacez mu samozrejme zavreli ucet. Pak podle me nasledovala i zmena softveru na SJ (ale to je jen muj dohad uz me to pripada ze to zdaleka neni generator nahodnych cisel).
Jsem na szkari uz dyl a moji prioritou je stale sazeni k tomuhle jsem se dostal ciste nahodou pres kamarada a nemuzu se tomu nejak moc venovat protoze jsem uz starej a hlava nefunguje tak jako za mlada a po hodine pocitani me vetsinou boli hlava ale presto ze nepatrim k tem uspesnym tak muj nazor je ze podvodnik si od vas jednorazove vybere prachy a pak ho nikdy neuvidite ale tady to funguje trosku jinak. Znovu rikam zadnou zaruku ze to clovek dokaze nedostanete je to na vas a fakt neni to zadarmo je to tvrda drina se naucit discipline a psychicky to ustat nekdy. Uz k tomu tady nic psat nehodlam i s timhle jsem dlouho vahal jestli to sem mam prsknout protoze me je jasne ze me roznesete ze jsem Patrik nebo jeho agent ...