Tady jsem vypozoroval zajímavou věc, se kterou se pravidelne setkávám při uzavření sázky v livebetu. Jde o různé časové diference závislé na "kvalitě" tipukiri: system po akom case berie sazku? tzv grace time
Př.
Sázím na první set zápasu Brasilie Venezuela ...Brazilci jako superfavoriti prohrávají 20-22* a kursy jsou 1,90/1,90 bookies předpokládají že se kvalita v koncovce projeví a berou tak max bety ( 300% a vejš než je normál) a ted ta zajímavost, schvalování sázek je v řadech sekund rychlejší než na "normální" zápasy. Měřil jsem to stopkama a třeba u Bwinu je to 1,9 sekundy![]()
a co se týče tý slavný Fortuny, tak čas pro schvalovaní sázek je ruznej, livkuju tam asi tejden a příjde mi že čím vyšší je sázka tím to trvá dýl...nedokážu si predstavit že by to povoloval nějakej člověk manuálně, musí to dělat soft kterej je nastavenej tak že pres 10t se mi tam ještě nepodařilo vsadit![]()
Ještě malá poznámka :
Live sázky jdou mezi sebou kombinovat, což je asi jediná šance jak docílit vyššího vkladu
abych ti odpovědel přímo na otázku, sázka se uzavřela za 5 vteřin po odkliknutí i za 9 takže jednotnej cas pro uzavíraní není![]()

Odpověď s citací