kiri, fakt mazec!
Citace Původně odeslal Mistr
Citace Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Citace Původně odeslal Mistr
Šebrle 1-3 místo - 2,25 Fortuna
Tuhle prilezitost mi brali na BF v kurzu 3,0 a ted se to pohybuje kolem 2,5, takze nevidim duvod to davat na fortune
Ja už radši nic psát nebudu, napsal sem, že Del Potro nandá Nadalovi, můj názor byl zpochybňován a teď ty. Promiňte asi tu nemam co dělat
Mistre,
vubec si to neber osobne, prosim
forum je tu od toho, aby si lidi rikali nazory a to nazory ruzne - kdybychom meli nazory stejne, tak smysl for neni
proto, alespon pro me, je vzdycky nejlepsi, kdyz nekdo nesouhlasi - je to prilezitost se zamyslet a premyslet
samozrejme, muzu mit pravdu ja, ale co mi hrozi za ujmu v tom se zamyslet? krome ega?

ver mi, ze jirka to mysli dobre a patrne i ten, kdo ti kritizoval sazku, co vysla; pokud ti nekdo dava protinazor, muzes si na tom overit i ten svuj zabehany postup, a pokud ten tvuj postup prezije, mas o duvod vic se ho drzet

at si o sazeni clovek muze myslet cokoliv, tak vsichni lidi, co znam dobre a zivi se sazenim, se o kurzy opravdu zajimaji, takze se pripojuju k JH
neber to jako opozici vuci tve osobe, jen jako opozici vuci tvemu nazoru, o kterem si myslim, ze je mylny - vsak taky tohle forum je predevsim o sazkovych kancelarich... a neni to nahodou, spravny kurz na spravne sazkovce dela zisk - pokud k tomuhle pridas sve sportovni znalosti, budes mozna k neporazeni

urcite tu nadale jsi vitan