Ode dne 29. července
nebude možné použít pro vklad na Betfair bankovní účet vedený u ČSOB.
Jedna se o obchodní rozhodnutí ze strany ČSOB.
Válka proti zahraničním netovkám začna ...
![]()
Ode dne 29. července
nebude možné použít pro vklad na Betfair bankovní účet vedený u ČSOB.
Jedna se o obchodní rozhodnutí ze strany ČSOB.
Válka proti zahraničním netovkám začna ...
![]()
tohle mi nedava smysl, asi se uplne zblaznili
jit proti firme (co btw neni sazkovka) z EU a svym klientum???
i kdyby to byla pravda, Betfair si zaridi procesora, ale tohle je snad na zalobu
Gambling feels like endless ejaculation
Smysl to nedává, protože Betfair využívá nízkonákladové rozhraní pro transfer peněz přes společnost Envoy Service Limited (ESL), která má u ČSOB účet (přes tento účet ESL proudí peníze např. "do" a "z" Pinnacle, Expektu a celé řady dalších sázkových a gamblingových firem). V Kocourkově je ovšem všechno možné. Řešení je jednoduché, změnit peněžní ústav.
![]()
Zdravim,
Orbital me pozadal, abych se k tomu vyjadril. Bohuzel to mohu jen potvrdit. CSOB nas jiz drive informovala o umyslu zavrit nas ucet (ESL) k 29.7.09. Zkouseli jsme jejich rozhodnuti zvratit, ale neuspesne. Nic jineho delat nemuzeme. Kazdopadne mame dale ucty u Ceske Sporitelny a HVB bank.
The Most Stupid Business Idea Award 2009.And the winner iiiis.....SI ES OU BI !!!Congrats![]()
Mám ČS ale stejně vše de přes MB několikrát si strhla banka vGB nehorázné poplatkuy, takže jen MB
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
CSOB vyhrala s jakymsi Paysec-em, ktery bude mit meicni obrat asi jako jedna prumerna transakce na Moneybookers cenu Effectiveness Award 2009, to jsi vedel?Původně odeslal Tomas
![]()
To se jako klient CSOB nechate odbyt s tim, ze se vam banka rozhodne slapat na kuri oko? Bych se ptal...
ale s PaySec muzete zaplatit treba v Chanci![]()
Jsem o tom hledal neco uz rano.A o BF jsem se nedocetl nic jineho nez to,co uz je tady,ale cetl jsem,ze CSOB ma v planu nejakou perfektni super nejlepsi novou internetnovou penezenku.To je asi to,o cem tady pises.Ja CSOB nemam,ale je fakt,ze jsem o ni uvazoval.Uz ale davno ne.S osobnimi daty si delaji co chteji...
Já se jako klient ptal, zatím banka mlčí, je to už 24 hodin...Původně odeslal Orbital
![]()
ptaji se i jini, mozna brzo budem vedet vic
nabizi se dalsi otazky ohledne dalsich bank a sazkovek, ale jestli tohle ma byt zacatek neceho oskliveho, tak je na zvazeni closed sekce
USA hraci se taky moc nesiri s tim, jake metody vkladu a vyberu pouzivaji
ze by to uz zaslo tak daleko?
na Slovensku to CSOB neblokuje jen v Cechach ?
http://promo.betfair.com/CEE/payments/c ... count.html
Slovensko
Banka: ČSOB
Měna: Euro (EUR)
Jméno majitele účtu: Envoy Services Limited
Číslo účtu: 255056153
Kód banky: 7500
IBAN: SK2075001712800255056153
SWIFT: CEKOSKBX
Pozn: V některých případech může banka požadovat IBIS číslo: 02301280/7500
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |