Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 27

Téma: Časový spínač

Časový spínač

Mám problém s jedním počítačem v česku.
    Nejdřív mi do něj uhodil blesk a spálil ho. Pocital jsem, ze se mi nejakej pokazi, a mel prichystanej zalozni. Jenze mezi tim si z nej maminka udeala domaci pocitac a asi to nejak zprasila, takze ten comp zamrza a potrebuje fyzicke restarty.

Takze nez abych obtezoval porad nekoho at leze na pudu, chtel bych poridit casovac, ktery by jednou za den nekdy odpoledne, kdyz spim, provedl restart - vypnuti a zapnuti proudu.

V compu je nastaveny bios tak, ze se restartuje po vypadku sam.

Nevite o necem na netu, pokud mozno s eshopem?
    Gambling feels like endless ejaculation

Re: Časový spínač

To budeš ten COMP vypínat na tvrdo ?
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

uz je to na ceste
    ano natvrdo
    ja obvykle vypinam kompy natvrdo i normalne, je to pro me rychlejsi nez nekde vlevo dole cvakat

no ted mi jede novej nadhernej notas z UK, tak tam mozna budu delat vyjimku

Citace Původně odeslal Orbital
    uz je to na ceste
    ano natvrdo
    ja obvykle vypinam kompy natvrdo i normalne, je to pro me rychlejsi nez nekde vlevo dole cvakat
    tak tohle neni zrovna setrne k diskum ale ale v dnesni dobe se PC vypina i softwarove ne?

to sou povery
    vsechny ty kompy jsou levny sunky a nevydrzel mi zatim jen harddisk v notasu, ale ten jsem vypnul uderem pesti
    (a i ten sel dat dokupy)

vytahnout kabel je rychlejsi nez dvakrat vlevo dole kliknout a pak jeste x sekund cekat (oprava 3x)

za zivot se to nascita

S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

az se timhle ten comp rozbije, dam vedet
    budem mit zas o neco vic objektivni pravdy

Orbitale, úplně se mně při tvým popisu udělalo špatně ...
    Já si ty stroje doma opečovávám a ty takhle. Jseš barbar.

Tak to kdybys videl muj notas,tak bys nerekl,ze s nim dela clovek,ale prase.Zatim teda funguje,ale za ty 2 roky co ho mam,tak by uz davno jit nemel.Asus je zrejme dobry oddil

Vypnutí je mi jasné, ale jak se počítač sám zapne? Nebo ještě lépe zapne v určitý čas?

je to jak píše orbi,pokud bude používat časový spínač,který odpojí proud od pc a má v biosu nastaveno že po vypadnutí proudu a znovu zapnutí se pc sám spustí,nikde není problém,sám to tak mám taky a funguje bez problémů
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

důležité je aby při odpojení proudu zrovna nedocházelo k zápisu na disk - v tom případě hrozí poškození, ale třeba budeš mít štěstí Harddisk by měl mít ochranu i proti tomuto, ale stoprocentně to nefunguje.

Citace Původně odeslal Frantisek
    je to jak píše orbi,pokud bude používat časový spínač,který odpojí proud od pc a má v biosu nastaveno že po vypadnutí proudu a znovu zapnutí se pc sám spustí,nikde není problém,sám to tak mám taky a funguje bez problémů

proti vypadnuti PC pouzivam UPS cili zalozni zdroj ... na kratkodobe vypadky prepeti apod. je to ideal.

Podobná témata

1. časový posun
    By Jimmy in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.04.2011, 15:21

Pravidla přispívání