Chci se zeptat,jestli pouzivate Betbrain,pripadne nejaky nazor.Neco jsem tady sice o tom nasel,ale je to davno a tak treba se nejak situace zmenila.Treba uz je to fakt na nic..![]()
Chci se zeptat,jestli pouzivate Betbrain,pripadne nejaky nazor.Neco jsem tady sice o tom nasel,ale je to davno a tak treba se nejak situace zmenila.Treba uz je to fakt na nic..![]()
nekdo tam neco nachazi... asi paberky
pred 10ti lety to byla bomba, asi tak
Gambling feels like endless ejaculation
prej tam byly 20% arby s Tipsportem rikal Formula a prej furt premejslel, kde ze je ten Tipsport![]()
Haha.Tak mu vyrid,ze mu jeden ukazu a muze si vlezt na chvili i za prepazku![]()
zrovna leti do Ceska
hele, nevim esli ti nekdo rekne, zda tam (na BB)neco funguje... tohle asi bohuzel neni sdelitelny info
BB me uz vazne zacina s..t!!! Nejen, ze jim stranky casto padaj, ale ted po me chteji kopii kreditky (kterou jsem tam kdysi udajne platil). No poslal jsem jim dve a BB mam stale bloknuty, ze pry tyhle to nejsou. Tak jsem jim napsal mejla, at mi koukaji BB ihned aktivovat nebo po 2 letech odejdu na jiny odds servis. Snad to zabere, protoze opravdu nevim na jaky bych sel...
pouziva nekdo nejaky jiny nez ty notoricky zname (oddportal, oddsoddsodds, tipex,spojka,...)?
ted dostanes 100 nabidek za sharovani toho balikuPůvodně odeslal JIRKAHOMOLA
no aspon tu bude 100 novych registraci
![]()
sharovat se to neda, muze byt prihlasen max jeden clovek na ucet z jedny IP, jinak to odhlasuje. No ted mi od nich prisel mejl, ze to bylo placeny kartou s nejakym cislem a tu kartu vubec nemam, je to fakt divny...vubec nevim proc to resejPůvodně odeslal Orbital
![]()
pokud si poridis VPNku tak se to sharovat da.. pro hodne lidi s dyn IP nic jinyho ani nezbyde
ale to je jen technicka
tohle je divny a bud opatrnej
akym spozdenim to je vlastne? pouzivas tie arby vlastne?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |