Bylo tu trebas tohle tema o Bwin a sakra, i kyz zmateny, tak bwin tam v necem delal chybu. Nevidim duvod proc tohle davat na fora.
Kazdej kurz co ma hodnotu je chyba. Obvykle primo chyba sazkovky, nekdy (pokud vubec kdy) chyba trhu. Proc bych o tom mel psat, kdyz obvykle jde ne zrovna o udalost, ktera snese nalozit vic, nez unese muj moneymanagement? Aproc bych tim riskoval, ze sazkovka nebo trh sam to spravi tim rychleji, cim vic lidi na to upozornim.

Emir se mnou treba nesouhlasi, ale pro me podstatna vec pro jak sazet je i kde sazet. Ja rtrebas vim v gamblingu o nekolika vecech, co vydelavaji. Snazim se delat to, co ma nejlepsi kombinaci ROI a casu. Mladi kluci, prave proto, ze jsou mladi, maji obvykle specializaci min a je pro ne jeste nerozumnejsi se delit.

Tim chci rict, ze to bude na tech starych. A tohle tema krizovejch arbu se mi libi, i kdyz uz jsem na nich shorel jak jsem rikal. Je dobry se na tim zamyslet a umet to kombinovat ohromady. V US fotbaluv livku dulezita vec. Casto se jisti total handicapem - tesne pred koncem to byva nekdy i arb, nebo polish s hodnotou (hcp vs total).