Tak jsi mě přinutil podívat se do starých bookmarků ...

Když jsem sázel na koníčky, rád a často jsem četl blog Cliva Keelinga. Sází především na koně, z tak 25% taky na fotbal.
Ale ne kvůli deníčku. On je taková studnice moudrosti okolo sázení v Anglii. Neposkytuje tipy (a když, jen zřídka), ale shromažďuje informace, často i dost obskurní. O falešných tipsterech a provařených systémech, o různých zajímavostech, jak se sázelo dřív a dnes, dělá rozhovory se zajímavými lidmi okolo sázení, vymýšlí si sám nové systémy a hledá testery, apod. Je to na úrovni od začátečníka po velmi pokročilého.
Pro osobně byl přínosem jednak proto, že jsem pochopil systém sázení na koně v UK, jednak jsem v tom množství často zbytečných informací získal několik, které bych asi jinak těžko hledal a které by mě vlastně ani hledat nenapadlo; seznámil jsem se taky přes jeho blog se dvěma lidmi, se kterými spolupracuji dosud.
Bylo to úplně zadarmo. Jenže během doby zřejmě pochopil, že jeho informace mají cenu, a začal chtít peníze, tak jsem to ukončil. Ono se mu není co divit - při testování tipsterů a systémů musel utratit dost liber. Dnes od něho získáš zadarmo maily, nevím zda přístup do blogu. Ale ty jeho recenze, články, úvahy, atd., tedy to nejzajímavější, už ne. Škoda.

Pokud se chceš podívat, jak vypadá jeho stránka, přelož otrocky "co opravdu vyhrává peníze" a na konci com. Ne co.uk, to je něco jiného. Nenech se zatrašit obvyklými plky o vysokých výhrách a nadšených dopisech klientů. To je marketing.